Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeęu temu |
Autor |
Poruka |
| Poky
 | Član od: 16 Lis 2005 | Poruke: 5381 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ou 23, 2017 12:41 pm Naslov poruke: Iveco LMV Lince |
|
|
Ima li itko dobrih fotki unutraŔnjosti naŔih LMVa ,preèaèkao sam svoje fotke sa Jaruna i drugih prezentacija tehnike HVa ,ali za inat imam sve pofotkamo izvana ,a onih par fotki unutraŔnjosti su mi pretamne da odredim nijanse boja unutraŔnjosti .... _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | Član od: 12 Lis 2005 | Poruke: 1302 | |
|
Upisano: Čet Ou 23, 2017 2:17 pm Naslov poruke: |
|
|
evo ak kaj pomaže:
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Čet Ou 23, 2017 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, pomaže itekako, upravo tog radim😁, veƦ vidim da Ʀu neke stvari morat skreĆØat i mjenjat...
Jel to dobro vidim na podnici su tepisi il tapicirung??? _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
|
Upisano: Čet Ou 23, 2017 4:09 pm Naslov poruke: |
|
|
nažalost, ovo su sve slike koje imam... ni ja ne vidim baŔ najbolje kaj je to na podu... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Pet Ou 24, 2017 1:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Fala svejedno...
Ima tu dosta odstupanja od naŔih do onog Ŕta se dobije u Italerijevom kitu, bit æe posla....
Evo ovo su moje, na prvoj, na okviru vrata se vidi da je veæ bilo prebojavanja vozila te vanjska zelena ,viŔe nije ista ko unutraŔnja...
mene konkretno zanima ova crna "Ŕipka" koja ide uzdužno po sredini krova jel ide do kraja il sam do kraja prednjeg reda? te kakav je ovo nosaè za radio ureðaj na krovo uzmeðu siceva ,ako ko ima joŔ kakvu fotku tih i drugih detalja bio bih zahvalan... _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
|
Upisano: Pet Ou 24, 2017 2:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Poky Napisao/la: |
Evo ovo su moje, na prvoj, na okviru vrata se vidi da je veæ bilo prebojavanja vozila te vanjska zelena ,viŔe nije ista ko unutraŔnja...
. |
Da, ova prva zelena je viŔe kao olive drab (to su slike iz 2011) onda su ih negdje prije 2016 prebojali u ovu drugu, koja je negdje viŔe kao neka field green, valjda su im i tad stavili ove oznake VP
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Pet Ou 24, 2017 4:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Mene viÅ”e zanimaju oni BSDovski iz Ćadske "avanture", ovdje se vidi da su prebojali i ova "gaziÅ”ta" ispod vrata u zeleno inaƦe su crna bila... _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Hrvoje
 | Član od: 16 Sij 2015 | Poruke: 564 | Mjesto: Zagreb |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Sub Ou 25, 2017 12:49 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala momci ,imam te. Bio je u Ćadu joÅ” jedan osim tog naslikavanog HV-010-MK ,taj drugi je imao na krovu M-2 Browning ,ali nigdje fotke sa registracijom...  _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | Član od: 26 Stu 2006 | Poruke: 941 | Mjesto: VŽ |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Sub Ou 25, 2017 3:40 pm Naslov poruke: |
|
|
MisliÅ” da je to taj drugi iz Ćada s Browningom, vidim da ima nosaƦ ,al di je fotkan, ovaj Hummer me buni ,mislim da Ameri tam nisu bili??
Rega je HV-007-MK,ak me oƦi ne varaju... _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Vedi
 | Član od: 12 Sij 2013 | Poruke: 162 | Mjesto: Nürnberg, DE |
|
Upisano: Čet Tra 03, 2025 10:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Ekipa, jel ima možda ko fotku od 010 iz Ćada sa zadnje strane? Sve fotke su od naprijed ili sa lijeve strane. Zanima me da li je imal 010 onaj produženi vertikalni auspuh iza, jer na ovim zadnjim fotkama na koje sam naletel iz Hrvatske sa obuke za vozaĆØe - ga nema. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete slati svoje poruke u ovom forumu Ne moete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne moete izmijeniti vlastite poruke Ne moete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne moete glasati u anketama foruma
|