Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Poky
 | Član od: 16 Lis 2005 | Poruke: 5379 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ožu 23, 2017 12:41 pm Naslov poruke: Iveco LMV Lince |
|
|
Ima li itko dobrih fotki unutrašnjosti naših LMVa ,prečačkao sam svoje fotke sa Jaruna i drugih prezentacija tehnike HVa ,ali za inat imam sve pofotkamo izvana ,a onih par fotki unutrašnjosti su mi pretamne da odredim nijanse boja unutrašnjosti .... _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | Član od: 12 Lis 2005 | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Čet Ožu 23, 2017 2:17 pm Naslov poruke: |
|
|
evo ak kaj pomaže:
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Čet Ožu 23, 2017 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, pomaže itekako, upravo tog radim😁, već vidim da ću neke stvari morat skrečat i mjenjat...
Jel to dobro vidim na podnici su tepisi il tapicirung??? _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
|
Upisano: Čet Ožu 23, 2017 4:09 pm Naslov poruke: |
|
|
nažalost, ovo su sve slike koje imam... ni ja ne vidim baš najbolje kaj je to na podu... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Pet Ožu 24, 2017 1:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Fala svejedno...
Ima tu dosta odstupanja od naših do onog šta se dobije u Italerijevom kitu, bit će posla....
Evo ovo su moje, na prvoj, na okviru vrata se vidi da je već bilo prebojavanja vozila te vanjska zelena ,više nije ista ko unutrašnja...
mene konkretno zanima ova crna "šipka" koja ide uzdužno po sredini krova jel ide do kraja il sam do kraja prednjeg reda? te kakav je ovo nosač za radio uređaj na krovo uzmeđu siceva ,ako ko ima još kakvu fotku tih i drugih detalja bio bih zahvalan... _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
|
Upisano: Pet Ožu 24, 2017 2:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Poky Napisao/la: |
Evo ovo su moje, na prvoj, na okviru vrata se vidi da je već bilo prebojavanja vozila te vanjska zelena ,više nije ista ko unutrašnja...
. |
Da, ova prva zelena je više kao olive drab (to su slike iz 2011) onda su ih negdje prije 2016 prebojali u ovu drugu, koja je negdje više kao neka field green, valjda su im i tad stavili ove oznake VP
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Pet Ožu 24, 2017 4:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Mene više zanimaju oni BSDovski iz Čadske "avanture", ovdje se vidi da su prebojali i ova "gazišta" ispod vrata u zeleno inaće su crna bila... _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Hrvoje
 | Član od: 16 Sij 2015 | Poruke: 561 | Mjesto: Zagreb |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Sub Ožu 25, 2017 12:49 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala momci ,imam te. Bio je u Čadu još jedan osim tog naslikavanog HV-010-MK ,taj drugi je imao na krovu M-2 Browning ,ali nigdje fotke sa registracijom...  _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | Član od: 26 Stu 2006 | Poruke: 940 | Mjesto: VŽ |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Sub Ožu 25, 2017 3:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Misliš da je to taj drugi iz Čada s Browningom, vidim da ima nosać ,al di je fotkan, ovaj Hummer me buni ,mislim da Ameri tam nisu bili??
Rega je HV-007-MK,ak me oći ne varaju... _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Vedi
 | Član od: 12 Sij 2013 | Poruke: 162 | Mjesto: Nürnberg, DE |
|
Upisano: Čet Tra 03, 2025 10:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Ekipa, jel ima možda ko fotku od 010 iz Čada sa zadnje strane? Sve fotke su od naprijed ili sa lijeve strane. Zanima me da li je imal 010 onaj produženi vertikalni auspuh iza, jer na ovim zadnjim fotkama na koje sam naletel iz Hrvatske sa obuke za vozače - ga nema. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|