Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Berix
| Član od: 07 Svi 2021 | Poruke: 4 | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Ned Svi 09, 2021 11:24 pm Naslov poruke: D. Nava , Sv Ivan krstitelj _ Planovi |
|
|
Nudim Digitalizirane planove D. Nave od Tehnodidakte, iz Pule (A4)
i Sv.Ivana krstitelja .
Starije i upućenije članove foruma pitam o dijelu priče oko autorskih prava na iste. Znam da su planovi Tehnodidakte u opticaju i da ta tvrtka više ne djeluje, ali sta je sa DeAgostinijem? navedeni brod im vise nije nigdje u ponudi, a više ni ne djeluje na ovim našim prostorima.
Zanima me mišljenje našeg Vijeća Mudraca... |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Slider
| Član od: 09 Velj 2012 | Poruke: 4214 | |
|
Upisano: Pon Svi 10, 2021 8:11 pm Naslov poruke: Re: D. Nava , Sv Ivan krstitelj _ Planovi |
|
|
Berix Napisao/la: | Nudim Digitalizirane planove D. Nave od Tehnodidakte, iz Pule (A4)
i Sv.Ivana krstitelja .
Starije i upućenije članove foruma pitam o dijelu priče oko autorskih prava na iste. Znam da su planovi Tehnodidakte u opticaju i da ta tvrtka više ne djeluje, ali sta je sa DeAgostinijem? navedeni brod im vise nije nigdje u ponudi, a više ni ne djeluje na ovim našim prostorima.
Zanima me mišljenje našeg Vijeća Mudraca... |
Nudis badava ili prodajes?
Ja sam gomilu nacrta podijelio, ali kolko sam skuzio u drvenom brodomaketarstvu nacrti se prodaju....tak da nisam isguran ak ih dijelis, nitko ti nist ne moze...ali ak ih prodajes, to je po meni pitanje etike....a pravno, moras pitat nekog pravnika _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Berix
| Član od: 07 Svi 2021 | Poruke: 4 | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Svi 10, 2021 10:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma naravno da dijelim. Pa i ja tražim pomoć kad mi je potrebna, pa eto....onda je čisto prirodno da dajem ono sa čim raspolažem. Potpuno je jasno da ako to netko radi sa profesionalne strane da mu je to profit... to poštujem.
Meni je hobi. dajem free... |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Slider
| Član od: 09 Velj 2012 | Poruke: 4214 | |
|
Upisano: Uto Svi 11, 2021 3:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Berix Napisao/la: | Ma naravno da dijelim. Pa i ja tražim pomoć kad mi je potrebna, pa eto....onda je čisto prirodno da dajem ono sa čim raspolažem. Potpuno je jasno da ako to netko radi sa profesionalne strane da mu je to profit... to poštujem.
onda se ne sekiraj....
ps iznenadil bi se kak ljudi naplacuju nacrte a nisu profesionalci..... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
Natrag na vrh |
|
|
| turky-ri
| Član od: 08 Lip 2008 | Poruke: 202 | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Kol 25, 2021 1:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Berix Napisao/la: | Ma naravno da dijelim. Pa i ja tražim pomoć kad mi je potrebna, pa eto....onda je čisto prirodno da dajem ono sa čim raspolažem. Potpuno je jasno da ako to netko radi sa profesionalne strane da mu je to profit... to poštujem.
Bilježim se sa štovanjem za spomenute nacrte |
|
Natrag na vrh |
|
|
| jamesburden19
| Član od: 31 Ožu 2024 | Poruke: 11 | |
|
Upisano: Ned Stu 03, 2024 2:39 pm Naslov poruke: |
|
|
turky-ri Napisao/la: | Berix Napisao/la: | Ma naravno da dijelim. Pa i ja tražim pomoć kad mi je potrebna, pa eto....onda je čisto prirodno da dajem ono sa čim raspolažem. Potpuno je jasno da ako to netko radi sa profesionalne strane da mu je to profit... to poštujem.
Bilježim se sa štovanjem za spomenute nacrte |
Drago mi je čuti! |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|