Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Ned Lis 01, 2023 9:20 pm Naslov poruke: Cijene maketa |
|
|
| Ne znam gdje kupujete ali ja sam u Slovackoj primjetio nesto sto mi se nije nimalo svidjelo u vezi cijena maketa,nedavno sam imao na meti par maketa i dok sam se odlucio prodane su,nikakav problem jer ubrzo je asortiman popunjen ali cijena je otisla dosta navise,recimo miniart figura s 21 na 34eur,a Zvezda u 1:48 sa 31 na 46,nisam izdrzao pa sam upitao u vezi te Miniart figure zasto je poskupjela kad se radi o vrlo staroj figuri koja je vjerojatno davno i izradena i samo povucena sa skladista a dobio sam zanimljiv odgovor kako je sve poskupjelo i da im se vise ne isplati drzati proizvode po staroj cijeni jer od toga nemaju nista,poskupio je transport,struja-rasvjeta,skladistenje itd,ako je ovo novi trend ocekuje nas dosta ovakvih iznenadenja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5785 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pon Lis 02, 2023 1:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Otišlo sve al nije strašno ako uzmeš da je oklop cca 50e al su unutra guske, grilovi a nerijetko i metalni top.
Avioni su povoljni full ako nije neka bolest tipa WNW al toga će uvijek biti.
Samo uzmi da je jedan ulazak u Konzuma dobra 48smica i sve 5, maketarski život je lakši.
72jke imaš sa poštom 10-11 e, Academy npr.
Sniženja imaš svako malo pa Edu Profi 72 bude po 15e.
Uglavnom ne mislim da je situacija nešto ajme majko kakva je sa drugim, životnijim i potrebnijim stvarima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 322 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Pon Lis 02, 2023 7:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| Primjetio sam da je na primjer ICM sa 26-30 eura poskupio na 50, Nove maketa aviona u 1/48 su od 50 do 80 €, uglavnom poskupljenje od 50% i više. po meni jedino tamiya opravdava cijenu svojom kvalitetom |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|