Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| kru65mi
 | Član od: 28 Lis 2007 | Poruke: 823 | |
|
Upisano: Čet Pro 15, 2022 7:37 pm Naslov poruke: |
|
|
MatijaSever Napisao/la: | kru65mi Napisao/la: | Hvala Davore, vec sam mislio ali bih ju morao prebojati ... Iduci puta  |
Da čudo bude veće, koliko god da je kod otvoren, on ipak traži najnoviju generaciju računara (ako je verovati navodima iz vesti).
Po mom odokativnom proračunu, navedena suma je dovoljna za plaćanje licenci za W10 za oko 7-10 miliona računara, vrlo verovatno i mnogo više. |
Kolega, cini mi se da ti pogresio forum ..... _________________ [IMG]https://i.imgur.com/68bXnSZ.gif?1[/IMG] |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| MatijaSever
| Član od: 12 Kol 2022 | Poruke: 12 | |
|
Upisano: Pet Sij 06, 2023 9:17 pm Naslov poruke: |
|
|
MatijaSever Napisao/la: | kru65mi Napisao/la: | Hvala Davore fiskalne kase cena, vec sam mislio ali bih ju morao prebojati ... Iduci puta  |
Da čudo bude veće, koliko god da je kod otvoren, on ipak traži najnoviju generaciju računara (ako je verovati navodima iz vesti).
Po mom odokativnom proračunu, navedena suma je dovoljna za plaćanje licenci za W10 za oko 7-10 miliona računara, vrlo verovatno i mnogo više. | It sounds like you really enjoy playing CoL (Cards of Lust)! It's always great to hear recommendations for games that people find enjoyable and unique. While not everyone may enjoy CoL, it can be a fun and engaging game for those who appreciate its specific style and mechanics. If you think someone might enjoy CoL, it's always worth recommending it to them and encouraging them to give it a try! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| MatijaSever
| Član od: 12 Kol 2022 | Poruke: 12 | |
|
Upisano: Sri Svi 24, 2023 3:07 pm Naslov poruke: |
|
|
MatijaSever Napisao/la: |
Po mom odokativnom proračunu, navedena suma je dovoljna za plaćanje licenci za W10 za oko 7-10 miliona računara, vrlo verovatno i mnogo više. | Iduci puta Wink |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|