Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Gruzijske W-Model makete, kakve su?

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
cicarista

Član od: 19 Ruj 2016
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Svi 04, 2023 10:15 am    Naslov poruke: Gruzijske W-Model makete, kakve su? Citiraj ovaj komentar

Malo gledam njihovu ponudu maketa i ima toga što mi se sviđa.
Ono što me zanima, da li je tko radio što od njih?
Da li je resin spigan i sa mjehurićima (kao recimo Armada) ili je kvalitetan?

https://www.wmodelling.com/1-72-scale
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Djzlaja

Član od: 02 Tra 2017
Mjesto: Mostar
PorukaUpisano: Sub Svi 06, 2023 10:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

W models su rusi Moskva..
Imali su shop i u Poljskoj al eto rat sankcije i to..

Ja sam prosle godine od njih u 1/87 narucio Scaniu s RBS 15 lanserom.. od uplate PAY Palom do slanja je proslo mjesec i vise.. tad im je i stranica posle bila zablokirana pa sa skoro i mislio nis od toga.. al je uredno sve doslo..

Taj model je klasicni resin ..sa greskama i zakrivljenim djelovima tjbsasijom..td td.. (mada kaonda su neki djelovi i 3d print..) neznam.. za 1/87 je ok... e sad ova veca mjerila neznam..

Imam BOV 1/72 od Armade.. reko bi slicna razina kvalitete..

A ako mogu reci gledajuc na primjer Trglavov TAM 110 u 1/87 i ovaj RBS od W-modelsa.. Wmodels pobjedjuje..

Vjerovatno ti nisam bas pomogo, al evo.. moje iskustvo u manjem mjerilu Smile
Natrag na vrh
cicarista

Član od: 19 Ruj 2016
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Svi 06, 2023 10:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jesi, pomogao si. Gledao sam na https://fox3000.com/index2.htm i tako nekako sam i mislio. Jedino, mislim da je W model ipak iz Gruzije...

PS. i ja imam BOV-3 od Armade i mogu reći da im je cijeli kalup trupa malo ulupljen tako da zahtijeva dosta posla. Takve stvari su me zanimale kod W modela.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma