Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| dolino
| Član od: 12 Velj 2012 | Poruke: 19 | |
|
Upisano: Sri Tra 26, 2023 2:14 pm Naslov poruke: PaK 40 |
|
|
Pozdrav svima
Ako sam u pravu, to bi trebao biti WW2 njemački protutenkovski top PaK40, kalibra 75mm.
Što se tiče skale, trebala bi biti 1:32, odnosno najbliže tom mjerilu s obzirom da su i top i vojnici printani na resin 3d printeru, a prije printanja je trebalo raditi skaliranje. Dimenzija je 25x25cm, već standardno kod mene. Svi fileovi su skinuti sa Telegrama. Pošto je to nakon kupovine printera (Elegoo Mars2 Pro), bilo prvo printanje, unatoč nekim sitnim nedostacima, jako sam zadovoljan kako je print ispao. Malo sam manje zadovoljan sa bojanjem figura, ali to je posljedica još uvijek skromnog fonda boja, no radi se na tome.
Moram poraditi na svojoj nestrpljivosti, odnosno želji da vidim kako će to sve izgledati kad je gotovo tako da dođe do brzanja a s time i fušarenja. A opet i to će doći na svoje. Da se sve zna ne bi bilo toliko zanimljivo.
U svakom slučaju sve pohvale su dobrodošle, a posebno kritike, savjeti i prijedlozi.
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | Član od: 16 Lis 2005 | Poruke: 5303 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 28, 2023 1:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Opa!
Može koja fotka isprintanih odnosno prije slaganja? _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| dolino
| Član od: 12 Velj 2012 | Poruke: 19 | |
|
Upisano: Pet Tra 28, 2023 10:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Nešto sam uspio naći, top je printan u više dijelova pa poslije spajan, crni švabo je nakon primera.
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|