Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| mikoyan
| Član od: 11 Stu 2022 | Poruke: 4 | |
|
Upisano: Sub Ožu 18, 2023 2:26 pm Naslov poruke: voda |
|
|
pozdrav svima koji čitaju, zanima me od koje vrste plastike se prave canopy odnosno pod koju vrstu i broj spadaju, naime topim plastiku sintetičkim razrjeđivačem sa brojem 6 u trokutu ps......to mi uspjeva od čašica za jogurt, prozirna pobijeli u razrjeđivaču, htjeo bih istopit i od toga napraviti vodenu površinu za dioramu. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
 | Član od: 05 Jul 2010 | Poruke: 1477 | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Ned Ožu 19, 2023 1:36 pm Naslov poruke: |
|
|
polistiren je.
Dvokomponentni epoxy za lijevanje je jedino rješenje za vodu. Nista drugo neće ispasti dobro |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| mikoyan
|
Upisano: Ned Ožu 19, 2023 2:52 pm Naslov poruke: |
|
|
hvala na savjetu Vedrane, ali jednom mi je uspijelo prije 5-6 godina, topio sam spruove od prozirne plastike što drže canopy jedino ne znam u nirtro ili sintetičkom razrijeđivaču.... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | Član od: 12 Lis 2005 | Poruke: 1278 | |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| mikoyan
|
Upisano: Ned Ožu 19, 2023 10:04 pm Naslov poruke: |
|
|
hvala daneel na savjetu, što je najgore imao sam dioramu sa harikenom u močvari i sve 5 samo sam izlio prozirne spruove oko harikena i dobro je izgledalo.........pokušati ću sa nitro razređivačem. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|