Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Didier
| Član od: 17 Stu 2022 | Poruke: 10 | |
|
Upisano: Pon Ožu 06, 2023 10:06 pm Naslov poruke: Poznati hrvatski Rally auti |
|
|
Poštovanje,
budući da sam premlad da bi ih se sjećao, a i s obzirom da je te stvari malo teže naći na internetu, htio sam pitati ekipu ovdje, koji su po vama legendarni ili barem vizualno hrvatski rally (ili kružni) auti iz 90-ih i kasnije? Ne znam za puno njih, znam za Filipovićevu Camel Deltu, Šebaljevu žutu imprezu i bijelo zeleni Lancer Evo, bijeli Fuchs Evo 6 ne znam čiji, te Supertouring BMW E36 od Siniše Košutića.
Zanimaju me auti za koje postoje makete, znači vjerojatno ništa od Suzuki Swiftova i Škoda Octavia, te ima li netko tko printa decale (uz naknadu naravno) da znam za ubuduće... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | Član od: 02 Svi 2007 | Poruke: 3187 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 06, 2023 11:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Najlegendarniji auto Hr motosport scene 90-ih zacijelo je Pulićeva Lancia Delta HF Integrale, kojom je 1996. u Buzetu skršio stablo.
Hasegawa ima maketu u mjerilu 1/24, ako nabaviš decale sigurno možeš, uz pokoju manju preinaku, složiti Pulićev auto.
https://www.youtube.com/watch?v=08HqSxMAlJc _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|