Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

zero a6m3
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
josipww2

Član od: 04 Lis 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pon Velj 13, 2023 6:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Alkett Napisao/la:

Što se tiče boje, zašto ne uzeti u obzir i neku od boja koju su koristili japanski armijski zrakoplovi ?

Od 18.12. 1942. su tamo djelovali i armijski Nakajima Ki-43 Oscar lovački avioni iz 1. i 11.Sentai. Sentai= Fighter Group. Preko pedeset aviona. Ožujka 1943 ih je bilo 190 na Truku od kuda su mogli doletjeti do Rabaula. Morali su imati i dobre zalihe svega i svačega, vjerujem i boje.

Pa naravno, ovo je najlogicniji zaključak, ne mogu virovat da mi nije palo na pamet Very Happy
Jos jednom hvala na korisnim informacijama i linkovima. Mislim da cu se odlucit na varijantu sa armijskom zelenom Very Happy
MatijaSever

Član od: 12 Kol 2022
PorukaUpisano: Čet Svi 11, 2023 11:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

josipww2 Napisao/la:
super.fala viper i thundercat Very Happy
sad smo rjesili problem oko mirisi za dom.e sad onaj drugi dio pitanja ,konkretno o masini sa slike i profila,zna li o njoj neko malo vise,postoji li jos koja https://cbdshop.club/hr/trgovina/cbd-kapi/?

Hej, ne znam puno o masini sa slike, ali znam da postoji puno ljudi na ovom forumu koji imaju odgovore na vaša pitanja. Pitajte ih i saznajte sve što trebate znati. U svakom slučaju, dobrodošli na forum!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma