Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| josipww2
| Član od: 04 Lis 2009 | Poruke: 1354 | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pon Velj 13, 2023 6:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Alkett Napisao/la: |
Što se tiče boje, zašto ne uzeti u obzir i neku od boja koju su koristili japanski armijski zrakoplovi ?
Od 18.12. 1942. su tamo djelovali i armijski Nakajima Ki-43 Oscar lovački avioni iz 1. i 11.Sentai. Sentai= Fighter Group. Preko pedeset aviona. Ožujka 1943 ih je bilo 190 na Truku od kuda su mogli doletjeti do Rabaula. Morali su imati i dobre zalihe svega i svačega, vjerujem i boje.
|
Pa naravno, ovo je najlogicniji zaključak, ne mogu virovat da mi nije palo na pamet
Jos jednom hvala na korisnim informacijama i linkovima. Mislim da cu se odlucit na varijantu sa armijskom zelenom _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
Natrag na vrh |
|
|
| MatijaSever
| Član od: 12 Kol 2022 | Poruke: 21 | |
|
Upisano: Čet Svi 11, 2023 11:40 am Naslov poruke: |
|
|
Hej, ne znam puno o masini sa slike, ali znam da postoji puno ljudi na ovom forumu koji imaju odgovore na vaša pitanja. Pitajte ih i saznajte sve što trebate znati. U svakom slučaju, dobrodošli na forum! |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|