Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Nacrt jarbola sv Ivan krstitelj

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
ino

Član od: 26 Ruj 2008
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Ned Svi 12, 2019 3:08 pm    Naslov poruke: Nacrt jarbola sv Ivan krstitelj Citiraj ovaj komentar

Ima li itko nacrt za jarbole koji se dobio u De Agosinijevom sv Ivanu krstitelju. Bio bih mu zahvalan ako je itko voljan mi ga poslalje.Hvala!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Berix

Član od: 07 Svi 2021
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Sub Svi 08, 2021 12:37 am    Naslov poruke: Re: Nacrt jarbola sv Ivan krstitelj Citiraj ovaj komentar

ino Napisao/la:
Ima li itko nacrt za jarbole koji se dobio u De Agosinijevom sv Ivanu krstitelju. Bio bih mu zahvalan ako je itko voljan mi ga poslalje.Hvala!

Vidim da je prošlo puno vremena od ovog posta. Svejedno...imam navedene planove ako su još potrebni...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
MatijaSever

Član od: 12 Kol 2022
PorukaUpisano: Pet Velj 03, 2023 3:41 pm    Naslov poruke: Re: Nacrt jarbola sv Ivan krstitelj Citiraj ovaj komentar

Berix Napisao/la:
ino Napisao/la:

Vidim da je prošlo puno vremena od ovog posta. Svejedno...imam navedene planove ako su još potrebni...

Sa Mate možda, mada je i to slabo verovatno
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma