Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Poky
 | Član od: 16 Lis 2005 | Poruke: 5322 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Stu 21, 2022 1:09 am Naslov poruke: ZNDH Fi-167 |
|
|
Pitanje, pomoć...
Spremam se raditi Pavlinog Fi-167 već neko vrijeme ,ali nikako do kvalitetnih materijala, pa ajmo ovako...
Primjetio sam jednu zanimljivu stvar koju ne mogu sam odgonetnuti pa ako tko ima neku informaciju bio bih zahvalan...
Dakle na fotkama naših Fi-167 ispod lijevog krila se vidi nekakv "radijator", ali ga na meni dostupnim teh.crtežima nigdje nema zabilježenog?!?!
Dok istog ne vidim na fotkama u prototipa (?) njemačkoj službi
Vidio sam na netu i fotku jednog prototipa gdje na tom djelu lijevog krila ,ali u napadnom rubu "radijator", ali mi ju neda skinut...
Mislio sam da je to možda nekakva "zračna kočnica" što se uvlaći ,ali onda bi bila i na desnom krilu ,ali tamo je ne vidim...
Ima li tko kakvu informaciju ,kakav kvalitetan teh. crtež ili kakvu tehničku literaturu o Fi-167, bilo šta... _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | Član od: 16 Pro 2008 | Poruke: 2385 | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pon Stu 21, 2022 9:45 am Naslov poruke: |
|
|
Ovo?
Izgleda kao da se pod lijevim krilom nazire  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | Član od: 16 Lis 2005 | Poruke: 5322 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Stu 22, 2022 12:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidi zbilja se nazire bit će da ipak nečeg ima!
Ne nije to taj primjerak sa hladnjakom u korjenu krila ,ako si na to mislio, to je V2 prototip, ovaj:
Bit će da su eksperimentirali sa smještajem tog hladnjaka... _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|