Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Nije novi član , ali bio je mami i meni doslovno sve . . .

Forum je zaključan   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Pravila OMF foruma, obavijesti, napomene i ostale informacije
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Velj 08, 2022 7:16 pm    Naslov poruke: Nije novi član , ali bio je mami i meni doslovno sve . . . Citiraj ovaj komentar

Uzimam si slobodu da na ovom forumu obavijestim članove i stare prijatelje da je moju ženu Nadu i mene 02.02.2022. zauvijek napustila najdraža dušica na svijetu , naš sinčić David. Bez obzira na to što je imao 48 godina bio je velika beba , od rođenja hendikepiran slijepoćom , lakšom mentalnom retardacijom i brdom drugih problema , voljeli smo ga neizmjerno i cijeli život posvetili njemu, Ne znam da li ću se ikada vratiti ovom hobiju . Hvala Vam svima na lijepom druženju i prekrasnim radovima koje ste prezentirali.

Goran Dešković
Forum je zaključan   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Pravila OMF foruma, obavijesti, napomene i ostale informacije Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma