Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Kol 28, 2010 10:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| audi_racing Napisao/la: | Rekao mi danas prijatelj da je na Via Conti 6 sve zatvoreno i ne postoji vise
Jel to istina????  |
Možda je , kada je bio zadnji post u ovom topiku a to je bilo pred dvije godine, sve još bilo otvoreno...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Ned Stu 04, 2018 9:02 am Naslov poruke: |
|
|
I? Kakva je danas situacija? Zna li itko?  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Ned Pro 23, 2018 6:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Ok. Ne zna nitko. Evo ja sam saznao. Modelland...i to je, navodno, sve. Ili...?
Btw...kakve su cijene u Modellandu? Normalne ili paprene? _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Ned Pro 23, 2018 8:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja nisam bio u Modellandu jako dugo, bit će već sigurno 10-tak godina. Već onda su cijene bile paprene.
Pred 2-3 godine mi je kolega poslao par slika iz Modellanda gdje su se vidjele cijene i ostao sam šokiran .... nakon toga više ni ne tražim taj dućan kad sam u Trstu (rijetko ali ....).
Vojo
| AleksandarMorozov Napisao/la: | Ok. Ne zna nitko. Evo ja sam saznao. Modelland...i to je, navodno, sve. Ili...?
Btw...kakve su cijene u Modellandu? Normalne ili paprene? |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Pon Pro 24, 2018 1:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa dobro...postoji li neki drugi? Mislim...to što se kutije mogu dodirnuti ne vrijedi baš tolike razlike u cijenama. 🙄 _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Pon Pro 24, 2018 1:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | | Pa dobro...postoji li neki drugi? Mislim...to što se kutije mogu dodirnuti ne vrijedi baš tolike razlike u cijenama. 🙄 |
Što ja znam, ne - barem ne specijalizirani tj. ne znam imaju li oni nekakav talijanski 'Müller' ili slično koji bi prodavao makete, onako, usput, preko one stvari .... (dobro, Müller ne prodaje preko 'one stvari', berem ne ovaj naš u Rijeci).
Zadnje što sam ja kupovao (indirektno) u Italiji je bilo iz Livorna (Waterloo) - toplo NE PREPORUČAM (radi cijena i radi kvalitete usluge).
Ali raspitat ću se još za Trst.
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| exluppis
| | Član od: 29 Tra 2006 | | Poruke: 101 | | Mjesto: Sušak - Pećine |
|
Upisano: Sub Lis 23, 2021 4:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo, ako koga zanima pozicija ex TOM HOBBY - ona originalna. Ima tko slika dućana iz 80ih i 90ih?
[/code] _________________ Igor Petrovic |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|