Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Makete u.... KAUFLANDU :-)
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mpuky1

Član od: 08 Velj 2012
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Ožu 09, 2021 12:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ah zo 🤗
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Uto Ožu 09, 2021 12:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:
mpuky1 Napisao/la:
Supernova 🤗
Yo radio asfalt na parkingu iznad Jyska 🤫

Slider je valjda mislio na Muller 🤗

ne nego sam pital dal je kod njih kaufland u sklopu centra ili samostojeci ducan kao kod nas

Samostojeći je Kaufland.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
SZVO

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb
PorukaUpisano: Uto Ožu 09, 2021 11:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Samostojeći je i nalazi se u blizini željezničkog kolodvora... iza Lidla i McDonaldsa Smile a ispred Pevex-a (bivšeg super Konzuma)

Član od: 13 Sij 2006
Mjesto: Karlovac
PorukaUpisano: Uto Ožu 09, 2021 3:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sjetio sam se Homera Simpsona kad je došao na rasprodaju knjiga-zašto bi kupio nešto što ne želim niti badava-, tako i ova ponuda u kauflandu, nisam vidio ništa zanimljivo na onoj slici.
Natrag na vrh
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Uto Ožu 09, 2021 7:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ah lako je vama koji ste blizu ZG...mi u vome dijelu Slavonije imamo prvu maketu na 100 km (OS) ili 190 km (ZG) tako da je ovo okej.... ako ti zatreba boja imaš barem tu revellku uzeti.
Natrag na vrh
Jazzo

Član od: 13 Sij 2006
Mjesto: Karlovac
PorukaUpisano: Uto Ožu 09, 2021 9:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

od kada se zatvorio LoM u Zagrebu se može kupiti zanimljivih maketa jedino na CK i kupu Zagreb, a njih nema zbog korone. U LoM-u sam kupio hasegawine 1/48 F/A-18C za 105 KN, F-104 za 54 KN itd, tamo je bilo ludih popusta. Kupujem uglavnom online, makar mi je kupiti maketu u dućanu poseban gušt, ali čak i u većim gradovima od Zagreba poput Munchena je u dućianima očajan izbor maketa. Jednom sam u Munchenu kupio hasegawin J7W 1/48 kutija nije bila zaljepljena i kasnije sam vidio da nedostaje poklopac kabine, uvažili su mi reklamaciju ali nisam mogao zamijeniti za istu maketu jer je nisu imali a godišnje su dobivali dva puta po dvije makete tog modela u dućan. Dućan je bio na Marienplatzu u vrijeme prije online dućana.
Natrag na vrh
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Ožu 09, 2021 11:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eeee kad se sjetim svojih tinejđerskih postova prije 10-12 godina, "ima li maketa u Novom Zg?"...

Nije kao što je nekoć bilo, nema više ni maketarskih dućana u Zg ko nekoć. Rolling Eyes Budimo realni, u hrvata mi makeari ćinimo manje od 1% populacije, i 1% od tih 1% traži neke specifične proizvode koji su nama normalni, ali prosjećnom kupcu maketa u Mulleru ili u ovom slučaju Kauflandu su "ma pusti sine, ofarbat ćemo korektorom, bijela je bijela"

Super je kupit nešto u dućanu, ajde de ima za nas iz Zg Carta Magicka(iako sa čudnovatim cijenama u oba smijera) ili osobno preuzimanje iz Hobby Chesta, ali mislim da za makete još jedino pale webshopovi u današnje doba.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma