Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 09, 2021 12:15 am Naslov poruke: |
|
|
Ah zo 🤗 _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Uto Ožu 09, 2021 12:34 am Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | mpuky1 Napisao/la: | Supernova 🤗
Yo radio asfalt na parkingu iznad Jyska 🤫
Slider je valjda mislio na Muller 🤗 |
ne nego sam pital dal je kod njih kaufland u sklopu centra ili samostojeci ducan kao kod nas |
Samostojeći je Kaufland. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 09, 2021 11:40 am Naslov poruke: |
|
|
Samostojeći je i nalazi se u blizini željezničkog kolodvora... iza Lidla i McDonaldsa a ispred Pevex-a (bivšeg super Konzuma) _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Uto Ožu 09, 2021 3:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| sjetio sam se Homera Simpsona kad je došao na rasprodaju knjiga-zašto bi kupio nešto što ne želim niti badava-, tako i ova ponuda u kauflandu, nisam vidio ništa zanimljivo na onoj slici. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Uto Ožu 09, 2021 7:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ah lako je vama koji ste blizu ZG...mi u vome dijelu Slavonije imamo prvu maketu na 100 km (OS) ili 190 km (ZG) tako da je ovo okej.... ako ti zatreba boja imaš barem tu revellku uzeti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazzo
 | | Član od: 13 Sij 2006 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Karlovac |
|
Upisano: Uto Ožu 09, 2021 9:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| od kada se zatvorio LoM u Zagrebu se može kupiti zanimljivih maketa jedino na CK i kupu Zagreb, a njih nema zbog korone. U LoM-u sam kupio hasegawine 1/48 F/A-18C za 105 KN, F-104 za 54 KN itd, tamo je bilo ludih popusta. Kupujem uglavnom online, makar mi je kupiti maketu u dućanu poseban gušt, ali čak i u većim gradovima od Zagreba poput Munchena je u dućianima očajan izbor maketa. Jednom sam u Munchenu kupio hasegawin J7W 1/48 kutija nije bila zaljepljena i kasnije sam vidio da nedostaje poklopac kabine, uvažili su mi reklamaciju ali nisam mogao zamijeniti za istu maketu jer je nisu imali a godišnje su dobivali dva puta po dvije makete tog modela u dućan. Dućan je bio na Marienplatzu u vrijeme prije online dućana. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 09, 2021 11:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Eeee kad se sjetim svojih tinejđerskih postova prije 10-12 godina, "ima li maketa u Novom Zg?"...
Nije kao što je nekoć bilo, nema više ni maketarskih dućana u Zg ko nekoć. Budimo realni, u hrvata mi makeari ćinimo manje od 1% populacije, i 1% od tih 1% traži neke specifične proizvode koji su nama normalni, ali prosjećnom kupcu maketa u Mulleru ili u ovom slučaju Kauflandu su "ma pusti sine, ofarbat ćemo korektorom, bijela je bijela"
Super je kupit nešto u dućanu, ajde de ima za nas iz Zg Carta Magicka(iako sa čudnovatim cijenama u oba smijera) ili osobno preuzimanje iz Hobby Chesta, ali mislim da za makete još jedino pale webshopovi u današnje doba. _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|