Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| VedranS
| Član od: 09 Velj 2021 | Poruke: 1 | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Uto Velj 09, 2021 10:00 pm Naslov poruke: 1:32 figurice WW2 |
|
|
Prvo se moram ispričati jer moj upit nije usko vezan uz maketarstvo, ali istraživanje po internetu i moja potraga za figuricama vojnika 1:32 me nekako dovela ovdje.
Naime..... ja figurice prvenstveno tražim jer bih htio kupiti sinu plastične vojnike slične onima sa kojima sam se ja igrao kad sam bio dijete, a sad sam shvatio da sam tada imao popriličnu kolekciju - Britanske postrojbe "Pustinjski štakori", njemački padobranci, talijanske planinske postrojbe, sve su to neke od figurica koje sam doživljavao kao igračke kao dječak a ujedno tako učio i povijest, prepoznavao uniforme i oružja pojedinih armija i vojski.
Što u stvari tražim? Ima li u HR možda neki online dućan gdje bi se mogli naći takvi plastični vojnici. Vidio sam da većina online shopova prevladava u UK, nešto ima i u Italiji (Italeri) ali te figurice su na sastavljanje a ostale su većinom 1:72. Ostalo što sam vidio je na eBayu. Ako imate preporuku, bio bih zahvalan. Od brendova koji su mi zanimljivi, preferirao bih AirFix, ali super su figurice i od TSSD-a i Marsa.
Još jednom se nadam da me admin neće izbrisati zbog "promašene tematike".
Lijep pozdrav,
Vedran |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | Član od: 09 Velj 2012 | Poruke: 4124 | |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|