Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Texmex
| Član od: 29 Ožu 2017 | Poruke: 423 | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pet Lis 23, 2020 4:36 pm Naslov poruke: Mali pokušaj za novačenje mladih možda budućih maketara:):) |
|
|
Dobio sam ponudu od kolege ući u izradu on line lekcija iz povijesti koje će se kačiti na You tubeu. Obradio sam šest lekcija koje obrađuju Drugi svjetski rat za osme razrede i nije baš jednostavno u dopuštenih 15-ak minuta ispredavati blok školski sat.Općenito očekujem kako će krenuti secirati i kritizirati svo to gradivo ali što bi se reklo..Sjedni pred kameru i pokaži nam..Iskoristio sam jednu lekciju za ponuditi učenicima koje to interesira neka prouče malo maketarstvo po internetu.Možda se netko i zainteresira i krene.Nisam napisao kako hobby nije baš jeftin,bitno je samo neka rade nešto što će ih možda jednog dana pretvoriti u one top maketare ili obične vitrinaše poput mene.:)Brojke nisu dobre,kriza je u svakome pogledu i svaki novi maketar je uspjeh.
free image upload site and link |
|
Natrag na vrh |
|
|
| mariok
| Član od: 17 Lis 2007 | Poruke: 3255 | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pet Lis 23, 2020 6:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Bravo! Odlična ideja i pohvalno!!! |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Poky
| Član od: 16 Lis 2005 | Poruke: 5364 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lis 23, 2020 8:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Sjajno ,javi kakav je odaziv bio...
I ja sam prije desetak g. predlagao jednom našem uvozniku maketa da proba ići po školama ,kao što su nekad u naše doba po osnovnim školama išli razni trgovci nudeči razne knjige i edukativne igračke...A makete su mogle ići pod tehničku kuklturu. Pa ako se od 4-5 razreda jedne generacije u jednoj školi proda 20tak maketa to je odlično ,a ako se 2-3 nove djece u jednoj školi trajno zainteresiraju pa to je uspjeh! Moja ideja normalno nije prihvačena kao realna ,jel odakle dozvole za to... _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Groff
| Član od: 12 Lis 2010 | Poruke: 512 | Mjesto: Bakarac |
|
Upisano: Pet Lis 23, 2020 9:26 pm Naslov poruke: |
|
|
_________________ Ploviti je potrebno, živjeti nije ! |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|