Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Mali pokušaj za novačenje mladih možda budućih maketara:):)

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Internet linkovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Texmex

Član od: 29 Ožu 2017
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Pet Lis 23, 2020 4:36 pm    Naslov poruke: Mali pokušaj za novačenje mladih možda budućih maketara:):) Citiraj ovaj komentar

Dobio sam ponudu od kolege ući u izradu on line lekcija iz povijesti koje će se kačiti na You tubeu. Obradio sam šest lekcija koje obrađuju Drugi svjetski rat za osme razrede i nije baš jednostavno u dopuštenih 15-ak minuta ispredavati blok školski sat.Općenito očekujem kako će krenuti secirati i kritizirati svo to gradivo ali što bi se reklo..Sjedni pred kameru i pokaži nam..Iskoristio sam jednu lekciju za ponuditi učenicima koje to interesira neka prouče malo maketarstvo po internetu.Možda se netko i zainteresira i krene.Nisam napisao kako hobby nije baš jeftin,bitno je samo neka rade nešto što će ih možda jednog dana pretvoriti u one top maketare ili obične vitrinaše poput mene.:)Brojke nisu dobre,kriza je u svakome pogledu i svaki novi maketar je uspjeh.

free image upload site and link
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pet Lis 23, 2020 6:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bravo! Odlična ideja i pohvalno!!!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lis 23, 2020 8:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sjajno ,javi kakav je odaziv bio...
I ja sam prije desetak g. predlagao jednom našem uvozniku maketa da proba ići po školama ,kao što su nekad u naše doba po osnovnim školama išli razni trgovci nudeči razne knjige i edukativne igračke...A makete su mogle ići pod tehničku kuklturu. Pa ako se od 4-5 razreda jedne generacije u jednoj školi proda 20tak maketa to je odlično ,a ako se 2-3 nove djece u jednoj školi trajno zainteresiraju pa to je uspjeh! Moja ideja normalno nije prihvačena kao realna ,jel odakle dozvole za to... Rolling Eyes
Groff

Član od: 12 Lis 2010
Mjesto: Bakarac
PorukaUpisano: Pet Lis 23, 2020 9:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Palac gore Clap 2
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Internet linkovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma