Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| MAK2020
 | Član od: 25 Velj 2020 | Poruke: 273 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 18, 2020 8:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Mozda snimke - slike Krvavog Uskrsa? _________________ ''Any machine tool is good as is good his machinist.'' And good machinist know when not to use bad machine. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | Član od: 16 Kol 2006 | Poruke: 1452 | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Čet Lip 18, 2020 9:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Iwtcha Napisao/la: | Najgore u svemu je da se nitko od nas iz 5. voda ne sječa točno detalja na tom Land roveru, čak ni vozač, on se sjetio jedino broja registracije. A fotografije nema nitko iz Alfi na žalost. mislimo da nije imao grb na vratima nego bijeli natpis policija, ali ni to nismo sigurni. |
J*bemu pa kakvi ste vi to maketari ....?
Valjda kada se ide u rat prva stvar, uz Kalašnjikov naravno, je foto-aparat. Bilo kakav, samo da radi slike .... što ćeš inače unucima pokazivati?
Ajajajajjjjj .... što da ja radim sa vama .... sve vas moram učiti ....
Vojo  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| MAK2020
 | Član od: 25 Velj 2020 | Poruke: 273 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 18, 2020 10:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Znam da necu rec nis novo ako pokusas uguglat sjp alfe;
Ovdje ima jedan na slici, doduse straznja polovica....
https://braniteljski.hr/dean-rostohar-ratne-rane-me-nisu-sprijecile-da-radim-i-da-se-bavim-onim-sto-najvise-volim/
Inace zanimljiva emisija Mac i munje iz 1995....pogledao sam na preskokce....lijepi primjerci raznih vozila.
Uvijek se sjetim onog Pucha s prikolicom i zna se cime na njoj, u Pakracu. Jos ko klinac zapazio....bilo bi fora slozit jednu maketu.
Pozz. _________________ ''Any machine tool is good as is good his machinist.'' And good machinist know when not to use bad machine. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | Član od: 24 Kol 2007 | Poruke: 3786 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 19, 2020 10:19 am Naslov poruke: |
|
|
vojo Napisao/la: | Iwtcha Napisao/la: | Najgore u svemu je da se nitko od nas iz 5. voda ne sječa točno detalja na tom Land roveru, čak ni vozač, on se sjetio jedino broja registracije. A fotografije nema nitko iz Alfi na žalost. mislimo da nije imao grb na vratima nego bijeli natpis policija, ali ni to nismo sigurni. |
J*bemu pa kakvi ste vi to maketari ....?
Valjda kada se ide u rat prva stvar, uz Kalašnjikov naravno, je foto-aparat. Bilo kakav, samo da radi slike .... što ćeš inače unucima pokazivati?
Ajajajajjjjj .... što da ja radim sa vama .... sve vas moram učiti ....
Vojo  |
Ma imali smo mi fotoaparat, ali su svi moji negativi i večina fotografija završili u raznim ratnim srhivama a meni je ostao k..... Ali zato su moje slike objavljene u nekim knjigama o domovinskom ratu, pa ipak mogu djeci pokazati gdje im je tata bio '91 do' 95 _________________ MK K.I.T.A. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Pet Lip 19, 2020 12:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Iwtcha Napisao/la: |
Ma imali smo mi fotoaparat, ali su svi moji negativi i večina fotografija završili u raznim ratnim srhivama a meni je ostao k..... Ali zato su moje slike objavljene u nekim knjigama o domovinskom ratu, pa ipak mogu djeci pokazati gdje im je tata bio '91 do' 95 |
Iwtcha, ajde barem nešto, iskupio si se ....
Ali si valjda, nadam se, naučio i da NEGATIVE NIKADA NE DAJEŠ od sebe .... fotografije može, koliko hoćeš, ali negative nikada ....
Još u današnje vrijeme kad ih možeš lako i jeftino digitalizirati i malko im produžiti vijek ....
Vojo  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Pet Lip 19, 2020 12:33 pm Naslov poruke: |
|
|
vojo Napisao/la: | Iwtcha Napisao/la: |
Ma imali smo mi fotoaparat, ali su svi moji negativi i večina fotografija završili u raznim ratnim srhivama a meni je ostao k..... Ali zato su moje slike objavljene u nekim knjigama o domovinskom ratu, pa ipak mogu djeci pokazati gdje im je tata bio '91 do' 95 |
Iwtcha, ajde barem nešto, iskupio si se ....
Ali si valjda, nadam se, naučio i da NEGATIVE NIKADA NE DAJEŠ od sebe .... fotografije može, koliko hoćeš, ali negative nikada ....
Još u današnje vrijeme kad ih možeš lako i jeftino digitalizirati i malko im produžiti vijek ....
Vojo  |
Kolega je trebao napraviti fotke i vratiti negative, od '95 ni njega ni negative nisam vidio. Ali našao sam jednu da Pinzom
 _________________ MK K.I.T.A. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
|
Upisano: Pet Lip 19, 2020 1:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Iwtcha Napisao/la: |
Kolega je trebao napraviti fotke i vratiti negative, od '95 ni njega ni negative nisam vidio. Ali našao sam jednu da Pinzom
 |
Iwtcha - hvala na fotografiji - zanimljiva, kao i sve 'iz prve ruke' .... ovo na slici si vjerojatno ti, zar ne?
Ne kužim jedino kapu/naglavak - što je to? Sliči na one univerzitetske prilikom proslave kod diplomiranja (nekad u Americi, danas i kod nas) ....???
Vojo  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Pet Lip 19, 2020 1:22 pm Naslov poruke: |
|
|
vojo Napisao/la: | Iwtcha Napisao/la: |
 |
Iwtcha - hvala na fotografiji - zanimljiva, kao i sve 'iz prve ruke' .... ovo na slici si vjerojatno ti, zar ne?
Ne kužim jedino kapu/naglavak - što je to? Sliči na one univerzitetske prilikom proslave kod diplomiranja (nekad u Americi, danas i kod nas) ....???
Vojo  |
He he he, nije kapa, marama vezana oko glave a ono iznad što viri je kosa, nakon 2 mjeseca bez šišanja naraste 😁 i da to sam ja. A Pinz je dobra referenca za vetering _________________ MK K.I.T.A. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| mi17
| Član od: 18 Lis 2005 | Poruke: 265 | |
|
Upisano: Pet Lip 19, 2020 2:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Jel ova Pinz imao još koje oznake, npr. Policija, grb Mup-a...? |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Pet Lip 19, 2020 4:08 pm Naslov poruke: |
|
|
mi17 Napisao/la: | Jel ova Pinz imao još koje oznake, npr. Policija, grb Mup-a...? |
Iskreno, ne sječam se. Mislim da imam fotografiju sa bočne strane, ali trebat će vremena da ju pronađem nakon ove gungule sa preseljenjem nakon potresa. _________________ MK K.I.T.A. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| mi17
| Član od: 18 Lis 2005 | Poruke: 265 | |
|
Upisano: Pon Lip 29, 2020 2:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Iwtcha Napisao/la: | mi17 Napisao/la: | Jel ova Pinz imao još koje oznake, npr. Policija, grb Mup-a...? |
Iskreno, ne sječam se. Mislim da imam fotografiju sa bočne strane, ali trebat će vremena da ju pronađem nakon ove gungule sa preseljenjem nakon potresa. |
Super, može, hvala! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|