Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| SturmmannDado
 | Član od: 12 Svi 2012 | Poruke: 309 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ožu 14, 2020 11:56 pm Naslov poruke: Maketari se uplašili korone MK klubovi zatvoreni? |
|
|
Jel koj klub otkazo sastanke do 2030. godine dok se ova situacija s pobješnjalim virusom ne rješi?
Il većina radi ko i prije?
Imam u planu naručiti meng i Takom s prvom plaćom, mislim da baš i hoću. _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | Član od: 26 Stu 2006 | Poruke: 940 | Mjesto: VŽ |
|
Upisano: Ned Ožu 15, 2020 3:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Da...jer, zdravi razum... _________________ www.HRCappuccino.org |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | Član od: 28 Lis 2007 | Poruke: 811 | |
|
Upisano: Ned Ožu 15, 2020 3:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Nick Napisao/la: | Da...jer, zdravi razum... |
... ne postavlja slicno pitanje ... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| SturmmannDado
|
Upisano: Ned Ožu 15, 2020 5:15 pm Naslov poruke: |
|
|
A eto šta š', ja imam nezdrav razum.
Taman mislio ovaj vikend zavodit ženske po noćnim klubovima, peh.
Glavno da pošta radi, treba mi ljepila i boja.
Najvjerojatnije će se situacija riješit do ljeta il jeseni. _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| dalibor
| Član od: 22 Stu 2010 | Poruke: 621 | |
|
Upisano: Ned Ožu 15, 2020 9:59 pm Naslov poruke: |
|
|
meni se čini da si ti več konzumirao i previše ljepila... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | Član od: 16 Pro 2008 | Poruke: 2353 | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Ned Ožu 15, 2020 11:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Društvo
Nije uopće šala
Nije uopće malo gora gripica
Strašno je zarazna
1 bolestan zarazi 2,2 osobe a kod obične gripe zarazi 0,8 osobi
ako vam se šini beznačajno pokušajte nastaviti niz množeći sa 2,2
1 - 2,2 - 4,84 - 11 - 24 -
I ne umiru samo stari..
U Italiji umiru i malđi, i među liječnicima i medicinskim osobljem ima preminulih.
Samo jedna fraza jednog od lječnika"da ljudi znaju kako je zabarikadirali bi se u kući" a u Italiji jeveć ograničeno kretanje
Apsolutno nije za šalu i zezanje |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
|
Upisano: Ned Ožu 15, 2020 11:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, moglo bi se pričati, meni samo to i ostane...  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | Član od: 16 Lis 2005 | Poruke: 5303 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 16, 2020 12:12 am Naslov poruke: |
|
|
Ja mislio da ću bar na forumu izbjeći ovo stalno spominjane tog virusa ,ali vidim širi se i ovdje nervoza...  _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| SturmmannDado
|
Upisano: Pon Ožu 16, 2020 1:24 am Naslov poruke: |
|
|
Mene nije strah, iskreno smatram malo pretjeranu cijelu situaciju, al onda opet nisam doktor.
Prije koj tjedan sam naručio paket iz Kine, otišo testirat krv tjedan poslje, rekli su da da su rezultati odlični, nemam virusa i bakterija.
Mislim da su sad veća okupljanja protuzakonita, otkad su na snazi ove mjere.
Iskreno se nadam da će se situacija promjeniti do petog mjeseca, ili bar do devetog mjeseca, želim otići na ova 2 natjecanja u Zagrebu.
A i iskreno se nadam da će se situacija promjeniti u svrhu traženja posla, računi se neće sami platiti a i ne želim krepat od gladi.
U slobodno vrijeme zabavljam se na kompjuterskoj igrici:
https://store.steampowered.com/app/246620/Plague_Inc_Evolved/
Neka shvati ko oče kako hoče, znam da je panika, al meni trebaju neke stvari u životu koje sad moram odgoditi, i pitam se do kad, jer čekat nešto godinu dana baš i nije malo vremena, uključujući i drugo.
"Nemoj život shvatiti pre ozbiljno, jer se niko ne izvuče živ." _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
|
Upisano: Pon Ožu 16, 2020 1:36 am Naslov poruke: |
|
|
@ poky - moja nije nervoza kolega, ja sam u kuci vec dva tjedna i ne znam kada cu izaci, smetaju mi glupe i prazne izjave ... jer znam i vidim cemu vode, vi ste jos uvijek van sranja a nazalost to velika vecina jos nije a mozda i nece shvatiti. Leo je opisao samo minimalni dio onoga sto je - ja sam upravo odstampao "ausvajs" da sutra mogu da odem u trgovinu pa ti vidi ...
Manimo se glupih prica i uhvatimo se maketa  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | Član od: 16 Pro 2008 | Poruke: 2353 | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pon Ožu 16, 2020 8:32 am Naslov poruke: |
|
|
Pa vidiš dok je to "tamo negdje", dok se razboljevaju "tamo neki" i dok umiru "tamo neki" onda je to samo broj i čak je ljudski ne uzimati za ozbiljno, o ukusu zezanja stvar je osobna.
Ali
Ali kad ti "neki" imaju ime, imaju lice, poznaješ te ljude ili su ti i rodbina onda u ovakva situacija nije šala.
Iskreno se nadam da nas neće zakačiti kao u Italiji iako se bojim da hoće, a uz stav koji još danas vlada hoće i gore.
I neću više ni riječi.
Kruno potpisujem tvoje, nema potrebe o virusu imamo mi naše stirenske viruse |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| SturmmannDado
|
Upisano: Pon Ožu 16, 2020 2:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Iskreno kad sam stavio ovu temu nisam mislio da će itko odgovorit.
Temu sam stavio kao svojevrsni test, da vidim kako će ko reagirat, pa po tome procjenjujem kakva je ko osoba, po tim "test" pitanjima, i kakav je njegov odnos prema samom maketarstvu, i kolko kog ozbiljno shvatit ili ne.
Iskreno uvjek volim poticat ljude da stavljaju slike svojih radova, al najdraže mi je rad vidit uživo, jer radovi su dokaz nečijih sposobnosti i mogučnosti, a ovako po teorijama mogu ih i ja napisat hrpu (što se tiče maketarstva).
Inače rađe se pravim gluplji i nesposobni nego što jesam, da izbjegnem nerealna očekivanja, i rađe kažem da sam siromašan da me drugi ne potiću na rastrošnost i posuđivanje (nevezano za ovaj forum).
Što se maketarskog foruma tiće volim vidit radove onih koj su najjači s odgovorima, pogotovo slikano izbliza, pogotovo uživo.
Zbog cijele situacije eto možda ćemo više vremena provesti na forumu nego, uživo s ljudima.
Mislim da je ovo zadnji forum maketarski u HR zato volio bi da se aktivirate više ljudi, da nam i ovaj forum ne umre ko i drugi, al eto kako ko hoće voljno. _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | Član od: 16 Lis 2005 | Poruke: 5303 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 16, 2020 3:23 pm Naslov poruke: |
|
|
kru65mi ja ne kužim zašto si se ti našao prozvanim.... Komentirao sam jel sam se nadao da na forumu neću naići na komentiranje virusa i rasprave o Coroni...
Moje skromno mišljenje je da napokon nakon 30tak godina postojanja ove države političari napokon čkome i prepuštaju posao struci i rade po preporuci struke i zasad stvar funkcionira! Koliko god neki koji su skloni širiti nervozu i paniku te žele prikazati situaciju apokaliptičnom ili samo što nije.... Od 4mil. stanovnika zaraženo je 50tak (za sada su samo zaraženi ljudi koji su ga donjeli izvana i oni koji su bili sa njima u bliskom kontaktu, evo sad i doktor),polovina ima blaži oblik,tri su već izlječena (iako bih to uzeo sa rezervom, jel mislim da nitko ne zna da li Covid19 ostavlja kakve posljedice..) velika večina građana je upute shvatila ozbiljno i pridržava se istih, police nisu ispražnjene kao recimo u engleskoj, škola je organizirana brzo ,preko TVa (kao i za vrijeme rata), koliko god je to nekima teško priznati stvar za sad funkcionira, zeznuta je stvar jedino što se simptomi tak pokazuju nakon 7-14dana tako da treba ipak još pričekati sa prognozama,toplo vrijeme će zaustaviti virus (izgleda da su dokazali da teško preživljava na temperaturama iznad20°C) ,ali ipak mi se ćini da smo zasad korak ispred virusa ,a ne kao talijani dva koraka iza...
Toliko o Covidu ,ja se vračam na makete... _________________ Poky |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Texmex
 | Član od: 29 Ožu 2017 | Poruke: 423 | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Ožu 16, 2020 3:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidio sam internet snimku lokalnih novina nekog malog talij.grada,10.stranica smrtovnica...Svi mi više manje imamo zalihe maketa do sudnjeg dana ali trenutno naše misli ,postupci glede trošenja na makete,pravljenje su potisnuti zbog racionalnih i egzistencijalnih razloga.Nama u Cro tek dolaze neugodni dani i nemamo pojma što nas čeka jer se prvi put susrećemo sa tim.Poneki crni humor dobro dođe ali čitajući neke postove ne vidim ga.Sretno svima nama i neka prođe što brže bez gadnih posljedica.Poky,slično sam i ja razmišljao glede postotaka izlječenih i umrlih ali kada vidiš profesion.sportaša u naponu snage i zdravlja kako ga je srušilo onda je jasno kako ne udara samo starije i bolesne.Što se tiče organizir.škole za on line nastavu,informacije radi sustav je skršen zadnjih tri dana a glavna navala se očekuje od srijede..Funkcioniranje na granici gdje su neki stajali i po 24 .h u koloni,,ne znam..nismo baš nacija koja se može hvaliti organizac.sposobnostima..
Texmex: poruka promijenjena dana: Pon Ožu 16, 2020 3:42 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
|
Upisano: Pon Ožu 16, 2020 3:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Poky, nisam se osjetio prozvanim - samo ponavljam da vas ceka ono sto mi u Italiji vec prozivljavamo. Odatle moj odgovor ...
Maketarimo jer je bolje  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|