Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Bruce
| Član od: 08 Ruj 2009 | Poruke: 1633 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 04, 2017 9:29 am Naslov poruke: |
|
|
Gle, sad baš on ne bi crvenu, a baš dobra ideja
Pitanje, pošto mi je 300 SL gotov, i nemam što za radit, morat ću ubrzo početi idući projekt. Ako dotad ne krenemo i ne usaglasimo kada ćemo počet i kako će se zvati ovaj GB, da li je dovoljno/potrebno da poslikam kutiju i spruove uz neki papirić sa datumom, pa otvorim topic pod GB dijelom i nazovem nekako, pa ćemo preimenovat kada odlučimo koji će bit naziv ili da otvorim normalni projekt u radu pa ćemo prebacivat kasnije ili kako? _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| Low Gazda
| Član od: 16 Ožu 2006 | Poruke: 5135 | |
|
Upisano: Čet Svi 04, 2017 1:27 pm Naslov poruke: |
|
|
posto sam nekidan cuo da ce u GB-u biti i jedan GTX u plum crazy, nisam samo ja protiv crvene boje ovaj puta
tako da ne duljimo vise (vidite da je Bruce nestrpljiv), otvorite si teme, odaberite projekte, slazite sto hocete, koju god boju hocete, cilj je da sto vise ljudi zapocne, a jos bolje da sto vise ljudi zavrsi. nije bitno kako ce se zvat GB, samo da svakih par dana imamo sta gledat u temama
ali koliko sam cuo po pricama, nitko bas neke slagat neki novi auto? cak ni 20ak godina star. znaci opet neki lagani oldtimer GB? _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| daneel
| Član od: 12 Lis 2005 | Poruke: 1290 | |
|
Upisano: Čet Svi 04, 2017 4:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Low Napisao/la: | posto sam nekidan cuo da ce u GB-u biti i jedan GTX u plum crazy, nisam samo ja protiv crvene boje ovaj puta
tako da ne duljimo vise (vidite da je Bruce nestrpljiv), otvorite si teme, odaberite projekte, slazite sto hocete, koju god boju hocete, cilj je da sto vise ljudi zapocne, a jos bolje da sto vise ljudi zavrsi. nije bitno kako ce se zvat GB, samo da svakih par dana imamo sta gledat u temama
ali koliko sam cuo po pricama, nitko bas neke slagat neki novi auto? cak ni 20ak godina star. znaci opet neki lagani oldtimer GB? |
moj chally je ovaj novi, '09 godište... i bit će isto u nekoj varijaciji ljubičaste... |
|
Natrag na vrh |
|
|
| PowerPlant
| Član od: 02 Svi 2007 | Poruke: 3200 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 04, 2017 6:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Za sveopću temu mi je glupo započinjat novu maketu, ionako ih imam previše u radu... Tako da bez mene ovaj put, a umjesto toga ću se potrudit završit nešto davno započeto _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| Marcus
| Član od: 02 Ožu 2015 | Poruke: 66 | Mjesto: Evo me..Tu sam? |
|
Upisano: Čet Svi 04, 2017 6:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Moj nije baš za oldtimera.. 3zly+ el. motori.. Radi se o bmw i8.. |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Low Gazda
|
Upisano: Čet Svi 04, 2017 7:14 pm Naslov poruke: |
|
|
ok, onda cete vas dvojica biti iznimka
za sad znaci imamo 8 natjecatelja
odlicno
otvorite teme i to je to. rok smo dogovorili za kup zagreb 2018?
to svima pase? okvirno, to je negdje 30.5.2018. _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| stormer
| Član od: 25 Tra 2017 | Poruke: 19 | Mjesto: Ljubljana |
|
Upisano: Čet Svi 04, 2017 7:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Rok možemo postavit do slijedečeg kupa. Mislim da če bit za sve "brze" gradnje dovoljna godina dana.
A ime GroupBuilda? Mišela GB, kao za miješane makete i boje? _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| Mrak
| Član od: 03 Svi 2017 | Poruke: 2 | |
|
Upisano: Čet Svi 04, 2017 10:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Potrjujem udeležbo. |
|
Natrag na vrh |
|
|
| mico
| Član od: 15 Stu 2007 | Poruke: 1468 | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Uto Svi 09, 2017 8:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto i mene. Naravno da cu se prikljuciti ovome GB-u, samo da izaberem maketu. Mozda motor ili neki trkaci autic. _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| Low Gazda
|
Upisano: Uto Svi 09, 2017 8:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Ajde onda, da vise ne cekamo. Nikakva posebna tema, nek radi tko sto hoce, otvorite svak svoju temu s nazivom 'GB-2017' i to je to. Ne moramo ni brojeve one pisat, vjerovat cemo jedan drugom da radimo nezapocete makete, ako je koji dio bio skinut sa sprua radi potreba nekog test fita, nema veze _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| Bruce
| Član od: 08 Ruj 2009 | Poruke: 1633 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lip 19, 2018 9:25 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav,
Planiram uskoro poslikati svoje dvije 911 stice, koje čekaju završetak ovog GB (plan je bio godinu dana). Davno su gotove i mislim da je vrijeme da postam koju fotku ovdje na forum.
Da li da ih postavim u gotove projekte na standardni način ili kako? Kakav je status ovog GB? _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| Low Gazda
|
Upisano: Uto Lip 19, 2018 6:17 pm Naslov poruke: |
|
|
e moj Bruce, izgleda nitko nis.
ja sam neke druge makete zavrsavo, a sad i nove zapoceo.
od mene nista _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|