Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bumble bee Moderator
 | | Član od: 23 Jul 2006 | | Poruke: 979 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ožu 17, 2018 5:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Pratim ovo je imam istoga na stashu maketa je prekrasna i super to izgleda za sada... Jesi krenuo sa cijevima? Meni se to po sastavnici cini kao daleko najzeznutiji dio _________________ Domagoj Kamenjarin
MK Grunf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ožu 17, 2018 8:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam puno napredovao s lanserom. Za sada je djelomično gotov onaj centralni dio na koji se onda lijepe prednji, stražnji i centralni dio cijevi. Malo mi pile živce ti centralni (najduži) dijelovi cijevi, treba dosta šmirglat spojeve. Paranoju mi unosi prednji dio cijevi, tam di su glave raketa. Ak bi ih ostavljao otvorene, da se rakete vide, trebat će prvo pofarbat glave raketa, ubacit u cijev, zaštitit da bi se moglo zakitat i zašmirglat unutrašnjost cijevi... Ili se jednostavno predat i cijevi ostavit zatvorene...
Bumo vidjeli, rekli bi slijepci. Trenutno nemam volje zajebavat se s tim, veću mi muku predstavlja prašina koja se nakeljila dok sam špricao bezbojni lak (što prašina, što one sitne mucice laka koji se osuši u zraku).
A i sad kad si se ti javio, spucao me neugodnjak kaj još nisam završio tvog Famoa... a pri kraju je...
Pun sam problema ko histerična šiparica...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bumble bee Moderator
|
Upisano: Sub Ožu 17, 2018 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Hahahahahaha... na Fama sam skroz zaboravio... ajde nemoj zuriti, ne radimo ovo za dnevnicu ...
da cijevi bi mogle biti problem... ha cuj ako neces biti zadovoljan, budes ih zatvorio i gotovo... sretno sa nastavkom  _________________ Domagoj Kamenjarin
MK Grunf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bumble bee Moderator
|
Upisano: Pon Ožu 19, 2018 10:57 am Naslov poruke: |
|
|
Vidis,vidis nije losa ideja.... puno hvala na linku _________________ Domagoj Kamenjarin
MK Grunf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|