Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

9A52-2 Smerch (Meng, 1/35)
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Bumble bee
Moderator
Član od: 23 Jul 2006
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Ožu 17, 2018 5:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pratim ovo je imam istoga na stashu Very Happy maketa je prekrasna i super to izgleda za sada... Jesi krenuo sa cijevima? Meni se to po sastavnici cini kao daleko najzeznutiji dio
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Doodeck

Član od: 05 Pro 2009
PorukaUpisano: Sub Ožu 17, 2018 8:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisam puno napredovao s lanserom. Za sada je djelomično gotov onaj centralni dio na koji se onda lijepe prednji, stražnji i centralni dio cijevi. Malo mi pile živce ti centralni (najduži) dijelovi cijevi, treba dosta šmirglat spojeve. Paranoju mi unosi prednji dio cijevi, tam di su glave raketa. Ak bi ih ostavljao otvorene, da se rakete vide, trebat će prvo pofarbat glave raketa, ubacit u cijev, zaštitit da bi se moglo zakitat i zašmirglat unutrašnjost cijevi... Ili se jednostavno predat i cijevi ostavit zatvorene...
Bumo vidjeli, rekli bi slijepci. Trenutno nemam volje zajebavat se s tim, veću mi muku predstavlja prašina koja se nakeljila dok sam špricao bezbojni lak (što prašina, što one sitne mucice laka koji se osuši u zraku).
A i sad kad si se ti javio, spucao me neugodnjak kaj još nisam završio tvog Famoa... a pri kraju je... Very Happy
Pun sam problema ko histerična šiparica... Very Happy
Natrag na vrh
Bumble bee
Moderator
PorukaUpisano: Sub Ožu 17, 2018 10:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hahahahahaha... na Fama sam skroz zaboravio... ajde nemoj zuriti, ne radimo ovo za dnevnicu Very Happy...
da cijevi bi mogle biti problem... ha cuj ako neces biti zadovoljan, budes ih zatvorio i gotovo... sretno sa nastavkom Smile
Doodeck

Član od: 05 Pro 2009
PorukaUpisano: Sub Ožu 17, 2018 11:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo jedan link na WIP foto album lika koji je radio Smercha gdje se vidi dobra fora kak je on riješio problem s glavama raketa u cijevima
https://get.google.com/albumarchive/104345504339153193187/album/AF1QipNiZl0u8uxRZr6REZz2l6euuWv6ktXYuG4m910?source=pwa
Natrag na vrh
Bumble bee
Moderator
PorukaUpisano: Pon Ožu 19, 2018 10:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidis,vidis nije losa ideja.... puno hvala na linku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma