Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| krkan
| Član od: 21 Velj 2006 | Poruke: 82 | |
|
Upisano: Sub Sij 06, 2018 6:01 pm Naslov poruke: Zrakoplovni sat |
|
|
Lijep pozdrav svima,
U svojim putovanjima kupio sam pozamašnu kolekciju djelova zrakplova, i samim tie nasla su se i dva sata.
Za Jednog znam da je iz Fancuskog vojnog zrakoplova, no neznam tip, a za drugog mi je kazano da je moguće da je iz messershmitta bf-109, no nigdje nemogu naci konkretne dokaze.
S obzirom da ovdje ima individua s pozamasnim iskustvom molio bih da ako tko ima saznanja da me prosvijetli.
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Minesweeper
 | Član od: 21 Sij 2007 | Poruke: 925 | |
|
Upisano: Sub Sij 06, 2018 6:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovaj prvi meni izgleda kao Junghansov krono Bo-Uk 1 koji bi mogao biti iz 109 ali i isto tako i iz gotovo bilo kojeg drugog njemackog zrakoplova oko 1940e
Vidim da mu fali originalna luneta, btw pripazi s otvaranjem sata jer iluminacija kazaljki je najvjerovatnije radij kojeg se u to vrijeme nije smatralo opasnim
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| TangoHotel
 | Član od: 10 Velj 2006 | Poruke: 291 | Mjesto: Pl.Qu. 66177/14Ost |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| krkan
| Član od: 21 Velj 2006 | Poruke: 82 | |
|
Upisano: Čet Velj 01, 2018 7:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na pomoći, odvelo me u pravom smijeru, sad je na redu čekanje da se nađu dijelovi za sat i instalacija na postolje. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|