Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| gemini
 | Član od: 30 Stu 2010 | Poruke: 511 | Mjesto: Vrhnika-SLO |
|
Upisano: Ned Stu 05, 2017 1:45 pm Naslov poruke: M-60P MEDEVAC, Triglav model 1:35 |
|
|
Šta reči o ovoj maketi. osim da je resinska sa željom, da jednog dana postane i kvalitetna. Iako, od onih prvih pokušaja, ova serija je mnogo bolja, ali još ima rezerve. Ovako kroz rad nailazio sam na probleme, koje sam odklanjao sa sitnim ispravkama ili samogradnjom. Poseban problem je hodni deo, koji baš neće da bude u liniji, zbog toga sam ga ovako ukalupio. Ima tu još mnogo da se radi, čak na fotografijama vidim gde bi moglo da se popravi, ali evo, bitno da se radi. Evo fotki pa raspalite sa kritikama.
http://s1075.photobucket.com/user/korlek/slideshow/M-60P%20Triglav%20model |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| gemini
|
Upisano: Pon Stu 06, 2017 4:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Malo se zabavljam sa polugama amortizera, pošto su one iz kompleta potpuno neupotrebive. Ni ovo nije baš kako bi trebalo, ali sigurno puno bolje od izbora iz kutije. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | Član od: 22 Sij 2007 | Poruke: 2419 | Mjesto: 43°30´N, 16°27´E |
|
Upisano: Pon Stu 06, 2017 6:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Super ti to radiš..stvarno svaka čast na trudu ali ta maketa ne vridi tih para s obzirom na ono šta nudi.
Naravno da pratim sa zanimanjem.  _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| gemini
|
Upisano: Pon Stu 06, 2017 6:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma ima tu posla koliko voliš. No ipak mislim, da je ovo izdanje puno bolje od onog na početku. Sječam se, da sam u Ljubljani na DP samo otvorio i zatvorio kutiju i bježo što dalje. Ali ipak, posle drastičnog sniženja cijene, evo me u mukama. Ako uzmeš u obzir cijenu metalnih gusjenica, PE djelova, onda to i nije preskupo. Da nema onog ali... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| _Hobby M_
| Član od: 01 Lip 2011 | Poruke: 161 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Stu 06, 2017 10:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Jel to drastično sniženje kojeg spominješ generalno Triglav napravio za sve ili je riječ o rezultatu tvog pregovaranja? |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| gemini
|
Upisano: Pon Stu 06, 2017 11:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Koliko se ja sječam, od početka je krenuo sa120€, sada je na 68. Je da je puno u odnosu što se može dobiti za tu lovu, ali to se već nekako može probaviti. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| gemini
|
Upisano: Ned Stu 12, 2017 6:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo, radilo se malo i stiglo do faze bojanja i dekala. Još da završim blatobrane i finale sa uljima i pigmentima se već nazire.
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | Član od: 06 Stu 2005 | Poruke: 1637 | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Ned Stu 12, 2017 7:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Gledao sam malo fotke u radu u tvom albumu...
Impresivno!  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|