Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Roland
 | | Član od: 11 Kol 2013 | | Poruke: 404 | | Mjesto: Opatija |
|
Upisano: Uto Ruj 05, 2017 7:41 pm Naslov poruke: European Championship of shipmodel 2017 Kavarna Bulgaria |
|
|
Prije svega pozdrav iz Kavarne !
Evo takmičenje već naveliko traje i moja Abbazia u kategoriji C2 je ocijenjena i sada me još čeka bodovanje u kategoriji C3 koje slijedi do kraja tjedna ukupno ima oko 160 maketa brodova iz cijele Europe i svi su konkurentni za medalje držite mi fige i navijajte za mene slika ima brdo na mom fb profilu a neke će Leo postaviti ovdje da vidite o čemu govorim pozdravljam svih na crnoj kraljici i vidimo se na slijedećem natjecanju _________________ pozdrav ROLAND |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Uto Ruj 05, 2017 10:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska
Hrvatska _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pet Ruj 08, 2017 8:20 am Naslov poruke: |
|
|
lijepo kaj je bila najava takmicenja i ovdje na forumu  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Roland
|
Upisano: Pet Ruj 08, 2017 8:36 am Naslov poruke: |
|
|
Takve stvari najave europskog i svjetskog prvenstva brodomaketara mislim da je dužnost hrvatskog saveza koji ujedno organiziraju državno prvenstvo _________________ pozdrav ROLAND |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pet Ruj 08, 2017 8:42 am Naslov poruke: |
|
|
pa da, ok, al lijepi je obicaj ak netko sazna za neku tekmu da javi i drugima, al mozda je to samo obicaj kod plasticnih maketara, ovi drveni valjda imaju drugaciju politiku
bajdvej, vidim da si opet uzel Alert - obzirom da nisam isel na takve tekme, nije mi jasno - kaj s ijednom te stom maketom mozes ic na sva takmicenja??
to je super, napravis jednu vrhunski i samo ides po tekmama  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Roland
|
Upisano: Pet Ruj 08, 2017 9:34 am Naslov poruke: |
|
|
Da mi koji radimo drvene (ali ja radim i plastične)
Pravila Navige jasno pišu jeda maketa može pobijediti 3puta
Alert je do sada pobjedio 2puta na svjetskom prvenstvu
Ta pravila postoje jer se drveni brod u samogradnji gradi nekoliko godina neki maketari rade po 5,6 i više pa bi slijedeće godine bila rupa znači svi koji su bili ovdje sljedeći put nemaju ništa gotovo
Ako ste primjetili ja nisam tu samo sa Alertom!
Ako mislite da je jednostavno napraviti drvenu maketu neznam šta čekate napravite jednu i samo idete okolo....
Samo najprije morate pobijediti na državnom prvenstvu! _________________ pozdrav ROLAND |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pet Ruj 08, 2017 12:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Roland Napisao/la: | Da mi koji radimo drvene (ali ja radim i plastične)
Pravila Navige jasno pišu jeda maketa može pobijediti 3puta
Alert je do sada pobjedio 2puta na svjetskom prvenstvu
Ta pravila postoje jer se drveni brod u samogradnji gradi nekoliko godina neki maketari rade po 5,6 i više pa bi slijedeće godine bila rupa znači svi koji su bili ovdje sljedeći put nemaju ništa gotovo
Ako ste primjetili ja nisam tu samo sa Alertom!
Ako mislite da je jednostavno napraviti drvenu maketu neznam šta čekate napravite jednu i samo idete okolo....
Samo najprije morate pobijediti na državnom prvenstvu! |
vidis, nisam to znao, u plasticnjacima se moze ic samo na visu razinu natjecanja ako si osvojio medalju
kaj se drvenih maketa - jedranjaka tice, napravio sam ih, mislim 11, ne znam napamet, morao bi ih pobrojat....2 bauntya, cutty sark, sambek, jadran, dubrovacku galiju, navu, santa mariju, pintu, ninu, mayflower i jednu korculansku galiju iz bitke kod Lepanta.....a da, i braceru al to kao klinac
u radu je Constitution, al to ce pricakat penziju:-)
enivej, nisam isao na tekme, uglavnom sam ih poklanjao
cekamo rezultate !  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Roland
|
Upisano: Pet Ruj 08, 2017 1:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Slider na ovakva natjecanja se neide ako ti se da ili neda sve ide preko saveza
tj treba postić određene rezultate da bi se tu natjecao članarina Navigi je 500€ + na takmičenju 30€ po brodu + hotel i hrana 11dana + svi troškovi oko dokumentacije makete + troškovi izvoza i uvoza maketa + troškovi putovanja gorivo vinjete kombi .....
Nije baš jeftino da ne govorimo koliko sati rada sam utrošio na ove moje 3 makete nije to samo tako teško je to shvatit sa strane....
Rezultati su sutra ocijenjeno je sve! _________________ pozdrav ROLAND |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pet Ruj 08, 2017 2:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| Roland Napisao/la: | Slider na ovakva natjecanja se neide ako ti se da ili neda sve ide preko saveza
tj treba postić određene rezultate da bi se tu natjecao članarina Navigi je 500€ + na takmičenju 30€ po brodu + hotel i hrana 11dana + svi troškovi oko dokumentacije makete + troškovi izvoza i uvoza maketa + troškovi putovanja gorivo vinjete kombi .....
Nije baš jeftino da ne govorimo koliko sati rada sam utrošio na ove moje 3 makete nije to samo tako teško je to shvatit sa strane....
Rezultati su sutra ocijenjeno je sve! |
pa eto ja ne idem jer nisam u savezu i jer me to ne zanima
da, malo mi je tesko to shvatit ''sa strane'' kad sam ja svoj Bounty napravio za pola sata...
nadam se da ne mislis da samo ti provodis sate u maketarenju...ima nas jos, vjerovao ili ne:-)
za rezultate drzim fige!
PS- cekaj malo - znaci ak ja hocu doc u Rijeku na takmicenje , ne mogu ako nisam clan Navige?? tj ak nisam platio clanarinu?
p
m _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Roland
|
Upisano: Pet Ruj 08, 2017 5:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaki građanin RH može doć na državno takmičenje i niste Vi član Navige nego država tj savez maketara ali da bi otišli na EU ili Svjetsko natjecanje morate osvojiti određeni broj bodova od maximum 100 bodove daju tj skidaju školovani suci a za sve to treba dobra dokumentacija _________________ pozdrav ROLAND |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pet Ruj 08, 2017 8:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| Roland Napisao/la: | | Svaki građanin RH može doć na državno takmičenje i niste Vi član Navige nego država tj savez maketara ali da bi otišli na EU ili Svjetsko natjecanje morate osvojiti određeni broj bodova od maximum 100 bodove daju tj skidaju školovani suci a za sve to treba dobra dokumentacija | ok, tenks, vec sam mislil da moram iskesirat 500 eura...radje bi to zapil s kolegama maketarima
al kolko sam skuzil, samo plasticnjaci piju skupa...hehehe  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kru65mi
 | | Član od: 28 Lis 2007 | | Poruke: 852 | |
|
Upisano: Sub Ruj 09, 2017 12:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| Stari moj, napravim par drvenih krigli pa ćemo na pivo... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sub Ruj 09, 2017 1:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| kru65mi Napisao/la: | | Stari moj, napravim par drvenih krigli pa ćemo na pivo... |
za 500 eura to je puno piva  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2539 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Sub Ruj 09, 2017 2:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Roland me zamolio da stavim par fotki, pa evo dok se on ne vrati
Pegasus, Alert, Abazzia
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Ruj 09, 2017 4:18 pm Naslov poruke: |
|
|
cestitke na medaljama osvojenim u tako velikoj konkurenciji.nadam se da ce bit jos fotografija radova  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|