Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Lis 24, 2006 4:13 pm Naslov poruke: revell airbrush power |
|
|
kupio sam airbrush power i zanima me kako da na njega spojim airbrush, malko me strah da ne eksplodira nije smjesno, neg nisam imao prije iskustva sa tim. imam neki divlji airbrush, kopiju humbrola cini se po onom poklopcu za dozu sa ventilom ( ili kako se vec zove). dakle, na sta da pazim? kako prikljucujem? sa otvorenim ventilom ili? pls help  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 24, 2006 4:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Za takvu revell bocu ti treba i onaj prikljucak za boce. Ovako nesto:
To nasarafis na bocu, zatim crijevo nasarafis na taj prikljucak a drugi kraj na airbrush i to je to... ako sam dobro shvatio sto te muči...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 24, 2006 4:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| moj poklopac za bocu izgleda malo drugacije, kao humbrolov. dali isto vrjedi i za njega? jel kompatibilno to? hehe i jel mi ventil na tom prikljucku bude odvrnut ili zavrnut kad probijam bocu? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 24, 2006 4:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam ni ja imao takav poklopac kao na slici dok sam radio s bocom. Imao sam neki starter class iz tajvana
| Citat: | i jel mi ventil na tom prikljucku bude odvrnut ili zavrnut kad probijam bocu?
|
Nemoj bas probijati bocu Ja sam radio tako da sam nasarafio, spojio crijevo i airbrush i onda zavrnuo ventil... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|