Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Svarc
| Član od: 24 Sij 2017 | Poruke: 7 | |
|
Upisano: Čet Sij 26, 2017 7:59 pm Naslov poruke: Bandai Millennium Falcon 1/144 |
|
|
Pozdrav
Konačno sam stigao up to date. Moja 3. maketa je TFA verzija falcona. Model proizvodi bandai i moram priznati da im je odlijev fantastičan. Tako precizne detalje još nisam vidio. Model dolazi sa postoljem i pripremom za LED instalaciju motora i kabine. Moj plan je napraviti svoj sustav rasvijete koji će se napajati preko usb-a a kontrolirat će ga arduino nano. Također sam naručio mreže motora photo etch. Evo par slika pa slobodno lupajte komentare. Neka ovo bude zanimljiv projekt. May the force be with you
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | Član od: 30 Jul 2010 | Poruke: 1198 | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Pet Sij 27, 2017 1:44 am Naslov poruke: |
|
|
Uh lijepo. Imaš pravo za detalje, zaista su dobri. Veslim se nastavku i slikama!
May the force be with you  _________________ 凸(¬‿¬)凸 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Svarc
| Član od: 24 Sij 2017 | Poruke: 7 | |
|
Upisano: Pet Sij 27, 2017 9:13 pm Naslov poruke: |
|
|
da vas pitam, kakva imate iskustva sa kupovinom alata i opreme kod nas. Dakle treba mi par metara svijetlovoda 0.75 mm i 1 mm pa da ne kupujem kao za 0.25mm kilometar jer mi neće toliko kasnije trebati. Isto tako treba mi barem 100ml 5 minutnog epoxya. Gdje i kako vi to nabavljate?
PS 0.25mm mi je trebalo nekih 50m pa mi je daleko naisplativije bilo naručiti za 10$ preko alibabe kilometar  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|