Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vedi
 | | Član od: 12 Sij 2013 | | Poruke: 162 | | Mjesto: Nürnberg, DE |
|
Upisano: Čet Sij 05, 2017 4:43 pm Naslov poruke: T: Decale za GBU-16 |
|
|
Znači ekipa, uzel sam Brassin bombice GBU-16 u četrsosmici, i bil baš te sreće da mi je svih 5 decala br. 9 bilo zalijepljeno za papir koji *kakti* čuva decal sheet od vanjskih atmosferskih utjecaja, kiše i snijega i sl., i eto, trebam dve bombe iz seta i sad nemam ta dva decala br. 9.
A stvarno mi se ne kupuje novi set zbog ta dva dekalčića. Ne vjerujem da bum tak brzo slagal kaj opet u četrsosmici kaj bude nosilo te bombe.
Pa reko ak ima ko kao ja kaj je uzel iste bombe i trebal isto dve, pa su dve ostale višak.. trebam u biti samo dva decala br. 9 (zaokruženo).
Neznam dal se takvi decali pojavljuju u nekoj drugoj maketi sa bombama ako su u kutiji..
Plaćam te decale, poštarinu, pivu, kaj god treba javite se na PP.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| M&M
| | Član od: 02 Ožu 2014 | | Poruke: 27 | | Mjesto: Maribor |
|
Upisano: Čet Sij 05, 2017 8:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Pokušaj slati poruku na eduard customer service. Dekale imaju valjda tako i onako masovno naštampane. Pa i ako su pošteni će slati gratis  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedi
|
Upisano: Čet Sij 05, 2017 9:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| M&M Napisao/la: | Pokušaj slati poruku na eduard customer service. Dekale imaju valjda tako i onako masovno naštampane. Pa i ako su pošteni će slati gratis  |
Ma mislio sam nekako ovdje riješiti ako ima ko višak decala brže. Da se ne natežem s njima. No poslao sam upit maloprije pa ćemo vidjet.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Pet Sij 06, 2017 2:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vedi Napisao/la: | | M&M Napisao/la: | Pokušaj slati poruku na eduard customer service. Dekale imaju valjda tako i onako masovno naštampane. Pa i ako su pošteni će slati gratis  |
Ma mislio sam nekako ovdje riješiti ako ima ko višak decala brže. Da se ne natežem s njima. No poslao sam upit maloprije pa ćemo vidjet.  |
Eduard ima dobar customer service. Probaj ih cimnit _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pet Sij 06, 2017 2:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nikakvo natezanje... Samo im kazes sta ti treba, kroz par dana je kod tebe. Ako trazis 2 dekala, vjerojatno ce ti ubaciti 3-4 u kuvertu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedi
|
Upisano: Pet Sij 06, 2017 2:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Poslal jučer upit, čekam odgovor pa ću javit kaj sam riješil.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|