Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5405 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lis 13, 2006 7:55 pm Naslov poruke: Kompresor iz RCMa |
|
|
Prije par dana sam bil u RCMu (onaj dučan preko puta kemijske škole) i naišao na neku mrcinu od kompresora za 900kn. prodavać je imal kupce ,a meni se žurilo tak da nisam izvuko puno informacija ,ali izgleda da je home made ,al proizvođać ga radi izgleda serijski ,tlak je do 8bara ,a i spremnik zraka je bil povelik. Dali netko zna više o tom kompresoru jel se isplati uzimati ,koliko je glasan ,jel valja.... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Lis 14, 2006 4:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam vidio dotični kompresor, ali ako te zanima, vidio sam u Bauhausu kompresor za cca 700 kn, sa dobrim tlakom i kapacitetom, ne znam točne podatke, sjećam se samo da sam pomislio da bi bio OK.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lis 15, 2006 2:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| Larus Napisao/la: | vidio sam u Bauhausu kompresor za cca 700 kn, sa dobrim tlakom i kapacitetom, ne znam točne podatke, sjećam se samo da sam pomislio da bi bio OK.  |
A jesi pogledao koliko je decibela? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lis 15, 2006 10:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako nije motor od frižidera , klime sigurno je dosta glasan .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lis 16, 2006 12:17 am Naslov poruke: |
|
|
| Čini mi se da je pisalo 99 db. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lis 16, 2006 12:38 am Naslov poruke: |
|
|
S 99 Db ni na ulici nemreš raditi a da ne stvaraš buku  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Pon Lis 16, 2006 8:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo da sam sebi odgovorim . Danas sam opet bil u RCMu i raspitao sam se za taj kompresor stvari stoje ovak: Kompresor ima poveliki spremnik zraka ,radi skoro pa besčujno ,ima filter za odvlaživanje ,regulator tlaka do 2,5 atmosfera ,ali može on potegnuti i do 8bara ,ak nekom treba! Stvar radi jedan gospon tu kod nas i daje garanciju 1god. ,ali mi je rećeno ,ak kaj ode da ga donesem natrag u dućani i odmah dobijam zamjenski. Cijena za keš 900kn ,za kartice malo skuplje. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lis 17, 2006 1:44 am Naslov poruke: |
|
|
Ako je to ono kaj tražiš onda uzmi .
Jesi li pitao kakav je motor i jel stavio i tlačnu sklopku?
Mada vjerujem da je od frižidera jer jedino no radi tiho i sklopka je sigurno ugrađena .
Jedino ostaje izgled , što po meni nije nikakva stavka jer je ispod stola i nije za izlaganje .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Uto Lis 17, 2006 8:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Je imaš pravo motor je od friđa ,i ima tlačnu sklopku. Fenomenalna stvar čovjek koji ju radi je stručnjak i svi djelovi su top class!
Nažalost nisam ga uspio utržiti jel RCM ne prima Master na rate ,tak da sam moral uzeti u Čipoteci "Revell standard class"  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| keko
| | Član od: 11 Lis 2006 | | Poruke: 57 | | Mjesto: rijeka |
|
Upisano: Sub Lis 21, 2006 9:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Kako si zadovoljan Revell standard class-om? Mislio sam kupit gammu ali je više nemaju.
Pozdrav  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|