Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Kompresor iz RCMa

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lis 13, 2006 7:55 pm    Naslov poruke: Kompresor iz RCMa Citiraj ovaj komentar

Prije par dana sam bil u RCMu (onaj dučan preko puta kemijske škole) i naišao na neku mrcinu od kompresora za 900kn. prodavać je imal kupce ,a meni se žurilo tak da nisam izvuko puno informacija ,ali izgleda da je home made ,al proizvođać ga radi izgleda serijski ,tlak je do 8bara ,a i spremnik zraka je bil povelik. Dali netko zna više o tom kompresoru jel se isplati uzimati ,koliko je glasan ,jel valja....
Larus
Gost
PorukaUpisano: Sub Lis 14, 2006 4:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisam vidio dotični kompresor, ali ako te zanima, vidio sam u Bauhausu kompresor za cca 700 kn, sa dobrim tlakom i kapacitetom, ne znam točne podatke, sjećam se samo da sam pomislio da bi bio OK. Palac gore
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Ned Lis 15, 2006 2:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Larus Napisao/la:
vidio sam u Bauhausu kompresor za cca 700 kn, sa dobrim tlakom i kapacitetom, ne znam točne podatke, sjećam se samo da sam pomislio da bi bio OK. Palac gore

A jesi pogledao koliko je decibela?
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Ned Lis 15, 2006 10:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako nije motor od frižidera , klime sigurno je dosta glasan .

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Larus
Gost
PorukaUpisano: Pon Lis 16, 2006 12:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čini mi se da je pisalo 99 db.
Natrag na vrh
Hobby M
Gost
PorukaUpisano: Pon Lis 16, 2006 12:38 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

S 99 Db ni na ulici nemreš raditi a da ne stvaraš buku Rolling Eyes
Natrag na vrh
Poky

PorukaUpisano: Pon Lis 16, 2006 8:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo da sam sebi odgovorim . Danas sam opet bil u RCMu i raspitao sam se za taj kompresor stvari stoje ovak: Kompresor ima poveliki spremnik zraka ,radi skoro pa besčujno ,ima filter za odvlaživanje ,regulator tlaka do 2,5 atmosfera ,ali može on potegnuti i do 8bara ,ak nekom treba! Laughing Stvar radi jedan gospon tu kod nas i daje garanciju 1god. ,ali mi je rećeno ,ak kaj ode da ga donesem natrag u dućani i odmah dobijam zamjenski. Cijena za keš 900kn ,za kartice malo skuplje.
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Uto Lis 17, 2006 1:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako je to ono kaj tražiš onda uzmi .
Jesi li pitao kakav je motor i jel stavio i tlačnu sklopku?
Mada vjerujem da je od frižidera jer jedino no radi tiho i sklopka je sigurno ugrađena .
Jedino ostaje izgled , što po meni nije nikakva stavka jer je ispod stola i nije za izlaganje Wink .

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Poky

PorukaUpisano: Uto Lis 17, 2006 8:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Je imaš pravo motor je od friđa ,i ima tlačnu sklopku. Fenomenalna stvar čovjek koji ju radi je stručnjak i svi djelovi su top class!
Nažalost nisam ga uspio utržiti jel RCM ne prima Master na rate Crying or Very sad ,tak da sam moral uzeti u Čipoteci "Revell standard class" Crying or Very sad
keko

Član od: 11 Lis 2006
Mjesto: rijeka
PorukaUpisano: Sub Lis 21, 2006 9:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kako si zadovoljan Revell standard class-om? Mislio sam kupit gammu ali je više nemaju.
Pozdrav Sad
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma