Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| jura_vg
 | | Član od: 05 Velj 2015 | | Poruke: 302 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pet Lip 17, 2016 12:29 am Naslov poruke: Subaru Impreza WRC '99 1/24 Tamiya |
|
|
Prvi od tri planirana WRC Subarua – standardna Tamiya koja se slaže s užitkom. Tu su još Scale Motorsport PE i karbon dekali. Plehovi nisu na nivou Tamiye jer neke dijelove nema baš smisla koristiti, a karboni su 80% promašeni, ali daju dovoljno materijala da se uz malo istraživanja napravi sve što je potrebno. Pojasevi su MFH i daju solidan rezultat, ali tkanine nema ni milimetra viška pa treba pripaziti kod krojenja. Bojanje je odrađeno sa Zero 555 Rally Blue (Subaru 74F) bojom i dvokomponentnim Glasurit auto-lakom. Na felgama je Zero Gold (similar to Tamiya TS-21). Dekali se postavljaju bez problema – tanki su i odlično funkcioniraju s Micro SET i SOL-om.
http://mkgrunf.com/subaru-impreza-wrc-99-124-tamiya/
U RADU
Hvala na gledanju!  _________________ U RADU: Red Arrows Hawk 1/48 Airfix
ZADNJE SLOŽENO: Red Arrows Hawk 1/48 Airfix |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hrmodeler
 | | Član od: 20 Ruj 2011 | | Poruke: 564 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pet Lip 17, 2016 7:03 am Naslov poruke: |
|
|
Sviđa mi se!
Kakav si problem imao sa kerbonima, velicina predloska? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jura_vg
|
Upisano: Pet Lip 17, 2016 8:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| hrmodeler Napisao/la: | Sviđa mi se!
Kakav si problem imao sa kerbonima, velicina predloska? |
Promašili su neke dijelove... Nisu predvidjeli template za konzolu volana, dio instrument ploče ispred suvozača i kompletnu ploču ispred vozača; a predvidjeli su za spojler i greben između sjedala, gdje nije bilo karbona. _________________ U RADU: Red Arrows Hawk 1/48 Airfix
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lip 18, 2016 8:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Iako mi je reli kao automoto disciplina izuzetno fascinantan, nikad ga nisam baš pratio, ali Subaru mi je uvijek bila nekako draga ekipa, a ovo mi je možda i najbolja generacija WRC Impreze.
Maketa je besprijekorna, sjajno si odradio crni trim oko "staklenih" dijelova... Baš je nekako uredno i čisto, a super je što nisi zaboravio taj detalj oko farova, koji puno doprinosi realnom izgledu makete, a mnogi to previde na maketama novijih vozila  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Lip 19, 2016 6:38 pm Naslov poruke: |
|
|
jel mi se cini mozda od odsjaja ili ne, da li si mjestimicno poliranjem malo dosao do primera? ili je odsjaj?
mozda mi se malo cini da je previsok na gumama, mozda da je 1mm nizi. cestovnjak je pa mu nebi skodilo. mozda sam subjektivan
ali vrlo uredan i plav. bas mi se svidja  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jura_vg
|
Upisano: Ned Lip 19, 2016 7:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala!
| Low Napisao/la: | jel mi se cini mozda od odsjaja ili ne, da li si mjestimicno poliranjem malo dosao do primera? ili je odsjaj?
mozda mi se malo cini da je previsok na gumama, mozda da je 1mm nizi. cestovnjak je pa mu nebi skodilo. mozda sam subjektivan
ali vrlo uredan i plav. bas mi se svidja  |
Čini ti se jer nije poliran!
Za ovo drugo ne znam... _________________ U RADU: Red Arrows Hawk 1/48 Airfix
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Lip 19, 2016 9:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Kapa dolje, svaka čast!
(Iako doduše nikad u životu nisam vidio ovako čistu getribu, ovjes i kardan, al' nećemo sad grintat zbog gluposti. ) _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 19, 2016 9:28 pm Naslov poruke: |
|
|
...izvrstan posao....bravo  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
 | | Član od: 13 Sij 2015 | | Poruke: 672 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|