Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5157 | |
|
Upisano: Pet Ožu 18, 2016 1:20 pm Naslov poruke: Oldtimer GB - glasanje |
|
|
dakle, kao i za ranije GB-ove, u nastavku ove teme svi natjecatelji ovog GB-a mogu staviti slike gotove makete. zavrsne fotografije bi trebale pokazivati sljedece:
- lijeva strana
- desna strana
- prednji dio
- zadnji dio
- pogled odozgora
- podvozje
- unutrasnjost
Stavite velike slike radi bolje preglednosti i sto vece kolicine detalja. potrudite se da dobijete ljepe slike jer ce se na osnovu tih slika i ocijenjivati maketa. pokusajte slikati vani na otvorenom. svi sudionici bi trebali staviti slike do ponedjeljka do 00:00
22.03. ce poceti glasanje za najbolju maketu. svi registrirani clanovi foruma ce u nastavku ove teme moci glasati po sistemu:
3 boda za 1. mjesto
2 boda za 2. mjesto
1 bod za 3. mjesto
glasanje ce trajati do 28.03. maketa koja osvoji najvise glasova je pobjednik, a maketar osvaja poklon bon u vrijednosti 200 kn kod naseg sponzora cro-hobbyja _________________

Low: poruka promijenjena dana: Čet Svi 11, 2017 10:34 am; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Sub Ožu 19, 2016 9:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto budem ja prvi stavio slike zavrsenog Camara. Nema u Engleskoj sunca pa su slike prihvatljive al zato sam ih stavio 21 da se moze sve vidjet. Nadam se da to nije previse.
Camaro je gotov vec od osmog mjeseca 2015 godine i osvoji je nekoliko natjecanja, i bio prvi u najvecem natjecanju u Engleskoj u svojoj klasi a zamalo mu je izbjegla i titula najboljega vozila uopce. Prezadovoljan sam kako je isapala maketa, i u ovoj racing blue boji je savrsen.
Do sada je ovo najbolja maketa uz Saubera koju sam slozio iako nije bilo lako. Trebalo je bit samo OOB projekat ali na kraju sam potrosio 100€ i pola godina rada, a rezultat mozete vidjet na slikama.
A tu je i spisak sto je dodatno napravljeno/dodano na maketi:
- PE set
- PE wipers
- PE antene
- Pegasus after market wheels
- KA models PE seat belts
- PE rivets (koristeni za door lock knob - nemam pojma kako se tome kaze na hrvaskom )
- PE distributor set (black)
- PE hex nuts
- PE discs
- Otvorena prednja maska/grill
- Kompletno ozicenje enigne bay-a (braded line, black wire)
- Kompletno ozicenje firewall-a
- Resin carburetors
- Scratchan razdjelnik za motor
- Scratchana elektro kutija
- Mozda ima jos nesto al sam zaboravio
A eto vam slike, puno njih.
I jos jedan slika sa profesionalnim foticem koju je uzeo lik za maketarsku reviju.
Tolko od mene.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sub Ožu 19, 2016 11:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| Savršeni auti i maketa, baš gledat od gušta. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5802 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
 | | Član od: 13 Sij 2015 | | Poruke: 672 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bubi Restaurator
 | | Član od: 09 Sij 2016 | | Poruke: 170 | | Mjesto: Ika - Zagreb |
|
Upisano: Ned Ožu 20, 2016 2:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Besprijekoran, iako to i sam znaš - svak čast.  _________________ "We knew the world would not be the same,
A few people laughed,
A few people cried,
Most people were silent."
R. O.
https://www.scalemates.com/profiles/mate.php?id=25715 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bubi Restaurator
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 7:46 pm Naslov poruke: |
|
|
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
--> NAPOMENA: Napravljen je edit linkova/slika, budući da su linkovi na slike bili neispravni radi gašenja servisa na kojem su se nalazili, pa je napravljen reupload slika na novi servis.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Evo i slika Miure koju napravih za ovaj GB. Nikako je poslikati ranije, a danas bilo užasno loše vrijeme, te sa mojim fotićem bez sunca ne može bolje od ovog. Rađena OOB, samo dodani kablovi na mašini, te pojasevi.

Bruce: poruka promijenjena dana: Pet Ruj 08, 2023 8:41 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 2851cz
| | Član od: 11 Lip 2012 | | Poruke: 1013 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5157 | |
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 8:52 pm Naslov poruke: |
|
|
ispada da je miha odabrao krivu boju za camara, ostale makete sve crvene
sto reci o ferrariju? necu vise govoriti o uzasima, to je valjda svima vec jasno. ne znam kakva se maketa da slozit bez upotrebe nekog seta za detaljiranje. a i opseznog prepravka same makete, pogotovo oko sistema otvaranja vrata. tako sam se i ja malo precijenio i nedovoljno vremena posvetio mogucnosti otvaranja gepeka. na kraju ga nisam uspio dobit da se otvara, previse bi mi jos vremena uzelo i nebi stigo zavrsit na vrijeme. al nije to jedini razlog, vec mi se nije dalo. al nema veze, dovoljno stvari se otvara, a i prozori se slajdaju
oko 1000 kn je na kraju otislo u njega, nije mi zao, htio sam u kolekciji imat jednog ferkana, pa onda moze bit najljepsi
osim KA models seta, koristio sam jos crazy modeler set za pojaseve, gumene znakice za body, braided crijeva za vodu, neke shelne, lece za svjetla od scale productiona, 0.3 zice za svjecice, povratne federice za karburatore od MCG-a, resinski akumulator, a i nekoliko scratchanih dijelova u engine bayu.
vec je sad bilo dosta mracno vani za slikanje pa sam slike motora i unutrasnjosti stavio od nekidan dok je jos bilo u dijelovima
|
 |
| Bubi Restaurator
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2016 9:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Savršena maketa prekrasnog automobila.
Motor mi je 5+. _________________ "We knew the world would not be the same,
A few people laughed,
A few people cried,
Most people were silent."
R. O.
https://www.scalemates.com/profiles/mate.php?id=25715 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 22, 2016 12:27 am Naslov poruke: |
|
|
| PergerCRO Napisao/la: | i mislim da će svima biti jako teško donjeti odluku glasanja  |
Ovo si dobro rekao, najradije bih pobjegao od glasanja, nego razbijao glavu koja mi je eventualno nijansu bolja od neke druge i sl. Čestitke svima na prikazanim radovima. Šteta što nije više gotovih ovdje, stvarno je bilo zanimljivih auteka i projekata u planu.
I da, moja Miura nije crvena, nego narančasta, koja dosta liči crvenoj, priznajem  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|