Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Kutije za makete...
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Uto Stu 01, 2005 12:29 am    Naslov poruke: Kutije za makete... Citiraj ovaj komentar

kad ce bit u prodaji one kutije za makete, display cases...ma one staklene kutije u koje mozes stavit dioramu il maketu da ti prasina ne pada po njima Very Happy
Žach
Gost
PorukaUpisano: Pet Stu 04, 2005 1:55 pm    Naslov poruke: Re: Kutije za makete... Citiraj ovaj komentar

torax Napisao/la:
kad ce bit u prodaji one kutije za makete, display cases...ma one staklene kutije u koje mozes stavit dioramu il maketu da ti prasina ne pada po njima Very Happy

Display cases koji će biti u ponudi će biti uvezeni zajedno sa Trumpeter novitetima, jer display cases od nedavno proizvodi Trumpeter i nudi u 10-ak raznih veličina. Čeka se da Trumpeter lansira još par dugo očekivanih noviteta, tako da svi ti novitetei bude ukljuceni u iduću pošiljku. Display cases se rade od sasvim malenih za pojedinacne figure do relativno velikih za diorame, zrakoplove, tenkove i brodove.
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Stu 04, 2005 2:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ima li kakvih naznaka koliko bi koštali ti display cases ( barem okvirno)?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Žach
Gost
PorukaUpisano: Pet Stu 04, 2005 2:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Ima li kakvih naznaka koliko bi koštali ti display cases ( barem okvirno)?

Cijen bi trebala biti, ovisno o veličini, u rasponu dd 30,00 kn do oko 130,00 kn. Ne može se dati točna cijena dok uvoz nije obavljen i dok nisu poznati svi zavisni parametri. U svakom slučaju, cijena će biti povoljnija nego da se isti takav display case daje ovdje izraditi.
Natrag na vrh
Dario

Član od: 15 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Stu 04, 2005 8:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E, to će trebat! Nije da imam toliko dobrih maketa da stanu unutra, ali jednom valjda napravim neku koja će zaslužit... Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Sri Stu 16, 2005 3:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Takvih display cases ima za kupiti u Land OF Magic u Frankopanskoj.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Jurisdiktor
Administrator
Član od: 22 Lis 2005
Mjesto: OMF
PorukaUpisano: Sri Stu 16, 2005 3:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Timmy Napisao/la:
Takvih display cases ima za kupiti u Land OF Magic u Frankopanskoj.

Hvala za informaciju ali imaju samo jednu kutiju i malo je nezgodna. Košta skoro 500 kn, i kaže cura na telefonu da je dimezija oko 40x20x20cm. Provjerila je cjenu nema greske, skoro 500 kn. Shocked Sto staviti u nju?
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Sri Stu 16, 2005 5:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a hoce li biti kakva za 1/32 flankera?
Natrag na vrh
trut
Gost
PorukaUpisano: Sri Stu 16, 2005 9:20 pm    Naslov poruke: kutija za flankera Citiraj ovaj komentar

odi u pogrebno poduzece u gajevoj i pitaj ih dal rade lijesove od pleksija Very Happy
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Sri Stu 16, 2005 9:39 pm    Naslov poruke: Re: kutija za flankera Citiraj ovaj komentar

trut Napisao/la:
odi u pogrebno poduzece u gajevoj i pitaj ih dal rade lijesove od pleksija Very Happy

E hebemu, trut, otvorit ćemo poseban topic "Naj-provale na OMF-u", i svake godine ćemo dodjeljivati pokal, ti češ ga svečano uručivati (sam sebi) a naziv nagrade će biti .... "trut godine". Pa od kuda čupaš to, iz iste rupe od kuda si izvadio "grahom-pokretan-airbrush-bešumno-bestrzajno-i skoro neškodljivo rješenje". NA vatri 2 Diablo Headbanger
Natrag na vrh
trut
Gost
PorukaUpisano: Sri Stu 16, 2005 9:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

je, iz iste rupe. ne smijem imenovat rupu zbog pravila foruma....
a da je taj grahom pokretan neskodljiv, o tom bi se dalo polemizirat. uglavnom, maska je obavezna
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Sri Stu 16, 2005 9:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

trut Napisao/la:
je, iz iste rupe. ne smijem imenovat rupu zbog pravila foruma....
a da je taj grahom pokretan neskodljiv, o tom bi se dalo polemizirat. uglavnom, maska je obavezna

A jel' maska dnevna ili maska nočna? Sa krastavcima ili bez ? Za regeneraciju? Čisto sumnjam, ako se tapete odljepljuju, što se tek dešava sa ...... brrrrr. Cool
Natrag na vrh
trut
Gost
PorukaUpisano: Sri Stu 16, 2005 10:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Narator: "Molit cu malo ozbiljnosti na forumu" receno onako ozbiljno pederkasto kroz nos
skuki, ak ne bude kutija velicine flankera za kupit, a ne smeta te da je od pleksija a ne od stakla, poslat cu ti fotku kutije koju imam na poslu za maketu Kvatrica. to ti je box negdje metar puta metar i pol puta 40cm. lijepljeni pleksi i aluminij. kad se sve zbroji niti ne ispadne preskupo sam je napravit. osim toga, kutiju uvijek mozes reciklirat
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Čet Stu 17, 2005 2:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

trut Napisao/la:
skuki, ak ne bude kutija velicine flankera za kupit, a ne smeta te da je od pleksija a ne od stakla, poslat cu ti fotku kutije ...

Nije štos da nije od stakla. Mora biti staklo. Ako je pleksi, onda maketa ima šanse da skoro pa preživi ako pukne ploha (a pleksi teško puca). A kada staklo pukne, i to debelo staklo za tak veliki case, e onda trava više ne raste. Mam dobiješ dvodimenzionalnu sliku svog truda uloženog u tu Flanker maketicu. Možeš ga nakon toga srolati i nositi u rol-futroli, ili ga možeš fotokopirati i prodavati kopije. Daj zamisli taj kick. Shocked
Shalu na stranu, display cases dolaze, u desetak veličina, ali niti jedna ne odgovara za smještaj 1/32 makete modernih borbenih zrakoplova, sorry. Zbunjenko
Natrag na vrh
trut
Gost
PorukaUpisano: Čet Stu 17, 2005 11:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

znam i meni je bolji pleksi (laksi, tanji, ne puca) i s njim mi je puno bolje raditi i radio sam prije te kutije za arhitektonske makete.
al prije smo skuki i ja nesto pricali o tim caseovima, ja sam ga nagovarao na pleksi, a skuki se bunio da se pleksi lakse ogrebe itd. to stoji, ali napravit tolki case od stakla je isto ko da radis akvarij. veliko, tesko i debelo. a kad pukne..... fuuuu.... jedino ako koristis kaljeno lamelirano sigurnosno staklo si siguran. a onda imas display case od pola tone.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma