Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ruj 30, 2006 5:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Još jednom hvala za pohvale i sugestije. Cijela je diorama rađena na podlozi od lesonita, koja je zatim obrađena "Dremelicom"-brušena..gravirana. Zatim je na cijelu površinu tanko nanesen akrilni kit za drvo. Nakon sušenja je sve fino obrušeno i po šabloni urezane kocke slično kao što se urezuje panelizacija na avione. Nakon toga je uslijedio wash, dry brush, pa suhi pasteli. Izvaljene kocke sam izrezao od stirena, a lokva je od epoxy ljepila. 0Viking0 je primjetio da je trava dosta žive boje, ali ja sam htio dočarati svježu travu i čak sam originalniu boju dosta ublažio sa vrlo razrijeđenim akrilima, ali što je tu je...sljedeći put će bit bolje. Mislim da je uživo prihvatljivije, jer su mi sve boje na fotkama ispale malo prejake. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Ruj 30, 2006 8:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlična je vinjeta, stvarno! samo tako nastavi!
Pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lis 01, 2006 10:05 am Naslov poruke: |
|
|
| Malo začađi auspuh ovako mi je prečisto ali inače lijepo kako si napravio stup? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lis 01, 2006 7:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Auspuh je napravljen baš po fotografijama, a stup je od čačkakalice za ražnjiće. Metalne prečke sa porculan čašicama su iz starog Esci kompleta sa takvim stvarčicama, a žice su iz nekog kabela. Plakate na dnu stupa sam sam isprintao...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|