Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pet Tra 10, 2015 8:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro to izgleda za sada, kolko ces morat jos cekat taj dio od revelovca? Jer imam i ja tu maketu pa ti mogu poslat ako ti treba
Inace felge su mrak, morat cu i ja nabavit taj KA set jednom. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pet Tra 10, 2015 11:33 pm Naslov poruke: |
|
|
rekli su da ce stic za 2-3 tjedna. tjedan dana je vec proslo tako da se nadam da ce brzo  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Tra 21, 2015 5:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja se ne mogu nacuditi ovim felgama, najs. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Uto Lip 16, 2015 11:09 pm Naslov poruke: |
|
|
da ne ispadne da nis ne radim
revellovci uredno poslali dio koji je falio tako da sam se odmah primio posla. no uz ostale obaveze (motor, pas, hrana) to se malo oduzilo. a i ostaci odljeva lagano ubijaju volju tako da se motivacija iz dana u dan opetovano trazi
ovih dana cu slozit i suspension tako da se mogu prebacit na unutrasnjost. bice nesto od ovoga
federice na karbice sam dodao posebno, nisu dosli u setu. remen sam napravio od pik trake, a dodao sam i pumpu goriva pa ju spojio na karbice. ostatak je sve revell i KA model set, osim zice
(sad kad sam stavio fotke skuzim da mi je jedan karbic izvan linije. no vec je ponovno zaljepljen tako da ne gubite san zbog moje makete)
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Uto Lip 16, 2015 11:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobiješ li set dihtunga motora s maketom ili moraš nabavit aftermarket!?
Ovo stvarno izgleda opako realno, svaka čast.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hrmodeler
 | | Član od: 20 Ruj 2011 | | Poruke: 564 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sri Lip 17, 2015 6:58 am Naslov poruke: |
|
|
Odlican motor! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 17, 2015 8:22 am Naslov poruke: |
|
|
Izgleda vrlo uvjerljivo, sviđa mi se  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5796 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Sri Lip 17, 2015 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlicno to izgleda, bravo. Cime si bojao sasiju?  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sri Lip 17, 2015 10:37 pm Naslov poruke: |
|
|
fala decki
sasija je farbana gunze Mr metal stainles steel
boje su malo prebljestave jer je slikano pod lampom mobitelom sa bljeskom. kad slozim suspenzije kroz koji dan pa cu poslikat kako treba _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
 | | Član od: 13 Pro 2010 | | Poruke: 469 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 21, 2015 8:40 pm Naslov poruke: |
|
|
ovo bolesno dobro izgleda Low, svaka cast  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pon Jul 13, 2015 5:48 pm Naslov poruke: |
|
|
malo se jos nesto radilo pa sam poslikao na dnevnom svjetlu
prednja suspenzija je gotova, stavio sam federice koji se dobiju u kitu, al su malo predugi pa ih treba prekrojit. puleyi su sa nekog generickog seta, nisam htio stavljat tokarene jer se nece ni vidjet, zao mi novaca
trenutno se bavim ostatkom motornog prostora, ove dvije tube za zrak nisu bas u ravnini i visini pa mi to oduzima malo vremena. a treba jos scratchati i posudu za iberlauf, dvije bobine, a i izmislit neki akumulator jer ovaj revelov je obicna kocka plastike
poceo sam i sa unutrasnjosti, nije nesto zahtjevna, primitivan auto, ici ce to brzo, samo neke pojaseve stavit i par sitnica iz Pe seta
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Jul 13, 2015 7:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Ides, ja mislio bit ce ono neki saljivi post kao olfa se maketari, kad ono ti stvarno maketari0, po ovakvom lijepom vremenu Al sto masina bolesno dobro izgleda, neam rijeci. Ces jso sta radit na njoj il je gotovo?
Pitam zbog onih Ferari napisa, dusu dalo za drybrush  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pon Jul 13, 2015 7:52 pm Naslov poruke: |
|
|
na motor vise nista ne ide, ali u engine bay ce se jos smjestit 4 zice, akumulator, 2 crijeva, 2 bobine i posuda za iberlauf. to ce bit dobro popunjen prostor
a sto se tice drybrusha, ja sam trazio i trazio, proveo sate na guglu, ne postoji 250 GTO sa srebrnim natpisima na poklopcima ventila. 250 TR ima crvene poklopce i oni imaju srebrni natpis, ali GTO je uvijek imao samo crni poklopac _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|