Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 16, 2015 10:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako lijep spit,odlicno! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| u-boat
 | | Član od: 30 Jul 2010 | | Poruke: 1264 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Čet Tra 16, 2015 11:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Majstore svaka čast i sretno  _________________
凸(¬‿¬)凸 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pacman69
 | | Član od: 02 Lip 2008 | | Poruke: 296 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Pet Tra 17, 2015 12:15 am Naslov poruke: |
|
|
Bravo!
Odličan rad i jako dobra dedukcija glede bojanja. Jedino bih se složio s kolegama da treba malo više prljanja osobito guma...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| domegus
| | Član od: 12 Velj 2010 | | Poruke: 89 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Tra 17, 2015 9:11 am Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1353 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Tra 17, 2015 9:27 am Naslov poruke: |
|
|
Isprljan ili ne,meni izgleda odlično. Vrlo pametni i logicni zakljukci u vezi nanošenja boja. Volim kad se izradi makete pristupi studiozno svaka čast i sritno u Mosonu _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pet Tra 17, 2015 9:47 am Naslov poruke: |
|
|
Odlično si ga napravio!
Pošto i ja radim istog tog (samo je maketa od ICM-a) koristit ću tvoj rad kao referencu.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Perando II
 | | Član od: 20 Pro 2006 | | Poruke: 373 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Tra 20, 2015 10:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Sviđa mi se  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| frka
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1513 | |
|
Upisano: Pet Tra 24, 2015 11:03 am Naslov poruke: |
|
|
| Vrlo profi napravljeno, bravo. Jedino bih još dodao pilota, nekako mi to uvijek daje živosti finalnom izgledu makete. Jesi li sa njime osvojio nešto u Mosonu? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Tra 24, 2015 3:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne nisam ništa dobio u Mosonu, a nisam ni očekivao u onoj konkurenciji u master kategoriji. Žurio sam se dovršiti maketu i sad imam vremena za dorade, pa ću sigurno malo doraditi chiping i prljanje i vjerojatno proširiti u vinjetu... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Pon Svi 04, 2015 6:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| Fenomenalno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
|
Upisano: Čet Svi 28, 2015 2:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Dodatno sam prljao i "ljuštio" maketu, pa me zanima što mislite...
|
 |
|
Upisano: Čet Svi 28, 2015 2:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Bolje svakako, no primječujem da pojedine točke guljenja na krilima između panela dodiruju obje strane ili je otpala boja jednaka na obje strane panela, a opet pojedine točke guljenja ako su već uz sam panel onda i dolaze do kraja panela, što kod tebe baš nije jasno. Možemo o tome u subotu uživo...
Time ne mislim na hodni dio korjena krila, nadam se da razumiješ što mislim.
Vjerujem da se to "u živo" ne ističe u tolikoj mjeri, no ovako makro otkriva takve detalje. Predlažem u buduće da svakako maskiraš prijelaze panela, malo duže traje ali efekt je još bolji.
I da dodam još nešto, uz alu boju kod takvoga Chippinga dodaj isto to u manjoj mjeri kao lagani kontrast na istim izguljenim površinama svijetlo sivu,
dodaje dubinu... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| rudi čajevec
 | | Član od: 07 Ruj 2010 | | Poruke: 210 | | Mjesto: ŠTORE |
|
Upisano: Čet Svi 28, 2015 6:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobar jedino što mi najviše pada u oči je previše srebrnog čipinga,oko motora do kabine.možda bi valjalo držati se gornje fotografije pravog.Inače VEOMA DOBAR RAD  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5802 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
|
Upisano: Pet Svi 29, 2015 11:08 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala na konstruktivnim mišljenjima. Malo sam ograničen u obimnijim zahvatima, jer je maketa pričvršćena na podlogu i nije tako lako raditi naknadne zahvate. Što se tiče guljenja i prljanja ove lijeve strane-to je umjetnička sloboda prema konzultiranju fotografija drugih Spitova. Sa desne strane sam se dosta držao fotke. Na sljedećoj maketi ću isprobati Tigerovu metodu. (Imam još 6 Spitova na lageru, od čega dva u radu u naprednoj fazi...).Moram priznati da se i meni više sviđa maketa ovako uprljana-šteta što me nikako ne drži motivacija za daljnje radove. Nekako sam se zasitio tog projekta, pa sam ga htio što prije završiti.. Nadam se da će izgledati bolje uživo-moći će se vidjeti u "novom ruhu" na ZG kupu ove subote. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|