Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Čet Velj 12, 2015 9:41 pm Naslov poruke: |
|
|
evo sto se radi kod mene zadnjih mozda mjesec dana
odlucio sam da bi mogo i ovo zavrsit prije nego se posvetim dogovorenom GB-u, nakon abarthica koji je bio na 25% zgotovljenosti, corollu sam ponovno uzeo na stol sa otprlike 70% dovrsenosti. tako da mi nebi trebalo duze od 2-3 mjeseca za nju.
pa se zadnjih nekoliko tjedana igram sa sicevima, pojasevima, aparatima za gasenje, zadnjim kotacem, intercoolerom itd.
cekam da mi stigne lak koji sam narucio pa da mogu pocet decale stavljat na body. do tad bi unutrasnjost trebala biti gotova
citamo se brzo
trci Jaga trci  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hrmodeler
 | | Član od: 20 Ruj 2011 | | Poruke: 564 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Čet Velj 12, 2015 9:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve dobro izgleda. Jedino imam dojam da su zatezači pojaseva preširoki, ili su pojasevi malo preuski. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tino
 | | Član od: 13 Pro 2010 | | Poruke: 469 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 13, 2015 1:08 am Naslov poruke: |
|
|
odlicna je unutrasnjost. hrpa detalja, svidja mi se!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pet Velj 13, 2015 5:26 pm Naslov poruke: |
|
|
a da, mozda su pojasevi mogli bit trecinu mm siri za te kopce, al to na slikama izgleda kao 2 centimetra razlika
povuko sam kopcu na sredinu pojasa sad, ne vidi se da su puno uzi
sve sto ostaje sad je da ih zavezem za rollcage koji upravo ide unutra, stavim dashbord i volan, par konektorica za kacige i to je to, dok lak ne stigne _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Ned Velj 15, 2015 12:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Super je, hoćeš li stavljati one jastučiće na pojaseve? Još samo Sabelt decali i to je to. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1641 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Velj 15, 2015 1:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Jedna kopčica na pojasu kao da se malo pomaknula u stranu pa malo kvari ukupni dojam, ali inače sve je puno detalja, sviđa mi se _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Ned Velj 15, 2015 11:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| Interijer mi je super, bravo! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Uto Ožu 10, 2015 7:20 pm Naslov poruke: |
|
|
evo da javim do kud sam doso
ne znam koliko ce jos dugo ova corolla morat cekat dovrsetak.... naime, obzirom da sam maketu zapoceo prije 6 godina, decale sam nabavio tada. no kako su dugo stajali u kutiji (jer sam obljepio samo vozacka i suvozacka vrata) od starosti su popucali. to sam primjetio prije par mjeseci kad sam odlucio da cu ju zavrsit. i tako sam nabavio jos jedan set decala, da se ne gnjavim s ovim ispucalim. e pa problemi nisu prestali jer su i ti novi decali sranje, vjerojatno stampani kad i oni prvi, osusilo se ljepilo i ima ih par ispucalih. tako da dok ne skuzim sto i kako dalje (i motiviram se ponovno) ostat ce na ovome
znaci ostao je samo body, treba ga decalirat i lakirat, polirat nakon toga i zavrsit cijelu pricu, naljepit spojler, stakla, pinove na haubi i takve sitnice. maximalno mjesec dana posla, ali kako dalje s ovim decalima, zbilja ne znam. pitao sam na forumu, decki savjetuju stavljat decale na mokar Glanzer (nesto valjda kao pronto vosak za podove), ali je upitno kako ce se to sve ponasat sa tekucinama za decale, i sa lakom. a i koliko se vremena ima kod pozicioniranja samog decala... tako da dok to sve dobro ne istestiram na testnom bodyju, corolla opet ide na mirovanje. mislio sam ju zavrsit do mosona, al neide pa neide, zato necu forsirat. zivcira me sto sam si ostavio dovoljno vremena, i vise nego sto mi treba, ali neide joj se na put ove godine, pa ce ostat doma
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sri Tra 19, 2017 8:43 pm Naslov poruke: |
|
|
|
 |
| bugy1
 | | Član od: 23 Pro 2006 | | Poruke: 853 | | Mjesto: Ljubljana-Split |
|
Upisano: Sri Tra 19, 2017 9:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Konačno si ti to lipo sredija sa mnogo detalja. Zanimljivo _________________ http://www.toyota.co.jp/Museum/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 20, 2017 8:25 am Naslov poruke: |
|
|
| Drago mi je da si uspio riješiti decale. Super izgleda |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Sub Tra 22, 2017 9:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Sviđa mi se, pogotovo u unutrašnjosti . Ne mogu skužiti dal su na vratima spuštena stakla, ako nisu onda si to stvatrno dobro izveo jer su OOB stakla dosta debela za varijantu s otvorenim vratima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|