Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

AFV Club 1/35 LVTP5A1

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Beagle

Član od: 25 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Ruj 25, 2006 7:47 pm    Naslov poruke: AFV Club 1/35 LVTP5A1 Citiraj ovaj komentar

Prije svega želim reći da ovo nije stručna recenzija s obzirom da sam poprilično zahrđao što se maketa tiče. Zadnju maketu sam složio prije ohoho godina a ove koje sam kupio ne namjeravam slagat prije nego što svu potrebnu opremu nabavim. Wink

Da ne duljim, ovaj ljepotan je kupljen prije dva mjeseca dok sam bio na odmoru u Češkoj, u sjeverno-Moravskom gradu Ostravi. Prije nego što sam išao u CZ švrljao sam onako netom bez nekog posebnog cilja gledajući recenzije maketa te sam slučajno naletio na recenziju jednog tenka iz Vijetnamskog rata koji proizvodi AFV Club. Koliko sam uspio primjetiti, AFV Club izrađuje ona, da se tako izrazim, manje poznata vozila te daje naglasak na oružje iz Vijetnamskog rata. S obzirom da mi je Vijetnamski period ratovanja jedan od najdražih vojnih tema, a i sama maketa je dobila pohvale, umemorirao sam ime proizvođača, te kad sam primjetio ovog macana na polici, nisam se previše dvoumio i kupio maketu iz naslova.

Evo i slika:

Dekali, ima 3 tipa dekala, 2 iz Vijetnama i 1 za Korejsku vojsku.

Sastavnica:

Unutrašnji dio poklopca 'skriva' daljnje makete koji oni proizvode.

I za kraj detaljčić koji me ugodno iznenadio, na unutarnjem dijelu donje kutije kriju se zgodni savjeti i upute u vezi ovog vozila, gdje su antene stajale, koje su oružje vojnici koristili, kako napraviti vreće s pijeskom. Za svaku pohvalu!

A ono što me posebno veseli u vezi ove makete jest to da se za nju mogu kupiti resin interijer, vozači sa vrećama s pijeskom te vojnici koji se voze na oklopnjaku. Ova 3 resina sveukupno prilično dosta koštaju ali ću ih sigurno sva 3 nabavit jer bi mi sama maketa bez njih nekako siromašno djelovala.

Nadam se da je 'recenzija' bila zanimljiva. Pozdrav Wink
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Pon Ruj 25, 2006 11:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super si to napisao .
Moram priznati za mene malo neobično vozilo ali super si to odradio .

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Uto Ruj 26, 2006 2:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Svaka cast....

Ako ekipa ovako nastavi, dnevno ce biti vise recenzija, nego vijesti u vecernjaku....

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Ruj 26, 2006 7:50 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dobro da se je netjko sjetio i ove "rugobe"! Very Happy I kod mene je na spisku za slaganje.Hvala na fotkama. Wink
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Uto Ruj 26, 2006 11:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Reaper Napisao/la:
Svaka cast....

Ako ekipa ovako nastavi, dnevno ce biti vise recenzija, nego vijesti u vecernjaku....
Laughing Laughing
ma sam tak dalje... toga nikad dosta.... a kad se nakupe, bilo bi ih lijepo nekako sortirati i sistematizirati Idea
Natrag na vrh
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Uto Ruj 26, 2006 11:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jes jes, po mjerilima, kategorijama, abecednom redu..... Razz

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Ruj 26, 2006 11:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto posla za Tanelorna Wink

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma