Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Boje za podmornice?

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
suba
Gost
PorukaUpisano: Sri Lis 19, 2005 1:31 am    Naslov poruke: Boje za podmornice? Citiraj ovaj komentar

Nedavno sam nabavio i uradio nekoliko Dragonovih podmornica u 1/700, one sto dolaze po dve u kutiji sa avionima i helikopterima.
Da li neko moze da mi preporuci neke 'normalne' boje (Humbrol, Model Master) koje ne moraju da se mesaju za sovjetske Delta i Oscar podmornice kao i za britanski Trafalgar?

Date su mi Gunze boje, a njih ne mogu da nabavim Crying or Very sad
Ako ih je neko pravio, please help Smile
Natrag na vrh
sea wolf

Član od: 12 Stu 2005
Mjesto: Mali Lošinj
PorukaUpisano: Ned Stu 13, 2005 4:09 pm    Naslov poruke: Boje za podmornice Citiraj ovaj komentar

Ja ti koristim uglavnom Tamiyine boje naravno mora ih se miješati da dobiješ prave nijanse ali dobro ispadnu pogotovo ako koristiš airbrush i što manju diznu.Naravno finalno probaj još dodati hrđu po njoj da ti izgleda realističnije,to možeš nači u knjigama o modelarstvu kako se to radi,preporučujem ti da eksperimentiraš na jednoj meketi dok ne dobiješ ruku poslije će ti ići sve lakše

Glavan S.
suba
Gost
PorukaUpisano: Pon Stu 14, 2005 1:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala puno, imam dosta suvih pastela kao i uljanih boja za efekte. Treba samo da provalim najbolji odnos za tako malu razmeru!

cini mi se da cu ipak morati da mesam boje jer jos nisam nasao nikakve upotrebljive reference na internetu Crying or Very sad

pozdrav,
s
Natrag na vrh
markojeras

Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Stu 14, 2005 9:27 am    Naslov poruke: White Ensign Colourcoat Paints Citiraj ovaj komentar

Možda ovdje nađeš boje:

http://www.whiteensignmodels.com/acatalog/index.html?http%3A//www.whiteensignmodels.com/acatalog/Armour_Colours.html&CatalogBody

Lp!
Marko
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma