Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| trnke
| | Član od: 12 Sij 2015 | | Poruke: 12 | |
|
Upisano: Pon Sij 12, 2015 10:51 pm Naslov poruke: is-2 |
|
|
Evo da se i ja predstavim nekim mojim radom,ovo je poslednje sto sam radio is-2 1:35 razmera
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 13, 2015 12:17 am Naslov poruke: |
|
|
| Meni je ovo super. I farbanje, i istrošenost i prljanje. Baš po mom guštu. Ako smijem (da ne misliš da nešto pametujem, ja se smatram amaterom), zamjerku bih uputio na deblo, malo mi smeta ova kvrga na njemu pa mi djeluje stvarno kao grančica. Probaj (ako nije kasno) dobit pad gusjenica na prednjem dijelu (naročito na desnoj strani). |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Uto Sij 13, 2015 1:12 am Naslov poruke: |
|
|
Zvjezda, jel' da? Poznat mi je put kojim si prošao.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5417 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Sij 13, 2015 12:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako je Zvezda ,definitivno je na njemu odrađeno puno posla. I to dobrog posla. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| trnke
| | Član od: 12 Sij 2015 | | Poruke: 12 | |
|
Upisano: Uto Sij 13, 2015 2:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala ljudi,sto se tice makete ipak nije zvezda nego italeri ,sto se tice gusenica toliko su lose bile da sam jedva i ovo odradio .... ova platna sam odradio sa epoxy putty
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Sri Sij 14, 2015 1:47 am Naslov poruke: |
|
|
Prepak Zvjezde. Ili...?  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
Upisano: Sri Sij 14, 2015 5:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| maketa mi se sviđa... i da radi se o istim kalupima i kod Zvezde i Italeria nema razlike osim pakovanja kutije |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Čet Sij 15, 2015 4:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma vidim. Zvjezda 1/1.
E...de pokaži plinsku kočnicu topa i stražnju stranu kupole i tijela...molim lijepo.
Nego...zašto si Dušku okrenuo naopako...i šta bi s njenom plinskom kočnicom? A šta bi s varom na kupolici zapovjednika? A s DT-om u trupu? A s kukama na kupoli? _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|