Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 28, 2014 11:33 pm Naslov poruke: Partizanski D.H. 82 Tiger Moth |
|
|
Poštovani.
Zanimljive su dokumentarne kino snimke školovanja partizanskih pilota na legendarnim D.H. 82 Tiger Mothovima, prikazano u HRT "Tv kalendaru".
Vidi:
Lijep pozdrav, Dragiša. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| frka
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1515 | |
|
Upisano: Pon Ruj 29, 2014 7:54 am Naslov poruke: |
|
|
| Svala čast Dragiša kako uspiješ skinuti fotke sa TV snimke. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Pon Ruj 29, 2014 10:24 am Naslov poruke: |
|
|
Odlično Dragiša, bravo.
Koliko vidim sa slike, prvi u redu je avion NL990, c/n 86422, stigao u Brindisi 15.2.45.
Ovo je valjda aerodorm u Brindisi-ju ....?
Vojo
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 30, 2014 8:25 pm Naslov poruke: Pohvala redakciji HRT Tv kalendara. |
|
|
Poštovani.
-Kako sam morao promijeniti satelitski prijemnik za novi digitalni sustav, kupio sam najskuplje što sam pronašao pa nisam ljetovao. Taj uređaj je neki poboljšani "Combo..." ima mogućnost neposrednog snimanja na vanjsku memoriju. Nisam uspio sa snimanjem na eksterni HD sustav, ali prihvaća snimanje na velike 8Gb i 16Gb "memorijske štapiće".
-Problem je da sam nekome posudio manual tj. upute za rukovanje, tako da samo neposrednim snimanjem imam zabilježene podatke. Inozemne tv kuće daju kodirane signale za početke i svršetke emisija, ali kod nas je to koliko ja znam u osnovnoj pretplati SF+F pristup. Svaku sitnicu moram odraditi "balkanskom sačekušom"!
-Baš ništa vam nisam uskratio od prikazanoga u cjelogodišnjem "Tv kalendaru". Nisam još sve postavio na OMF.
-Ima i velik broj raznih dokumentaraca na njemačkim televizijama uz prikaze koji nas maketare zanimaju. Dao sam redakciji popis televizija koje najčešće gledam a sve imaju digitalnu internetsku arhivu. Da skratim, očekujem sve to po malo viditi u ovoj emisiji. Šteta je što HRT emitiraju jako puno generiranih smetnji! Moram iste zaobići i zatim malo obraditi, da biste vi uživali.
Gledao sam i Srpsku satelitsku televiziju, ali imaju mutljikav ekvivalent ove emisije. Slovensku televiziju ne vidim više. makedonska televizija ima puno povijesnih tema iz svojega prostora, ali nisam vidio ništa o zrakoplovstvu i NORu.
-Pratim sve što stignem poput onih čitaća u filmu "Tri kondorova dana".
Lijep pozdrav, Dragiša. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Sri Lis 01, 2014 11:32 am Naslov poruke: |
|
|
bravo Dragiša. Odličan posao. Samo ti nabaci što si pronašao/snimio. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|