Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5416 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 11:48 am Naslov poruke: Caproni Ca.310 ZNDH, Azur, 1/72 |
|
|
Evo zgotovio sam i ovog lepotana (bez obzira na opći dojam meni baš ovi Ca.310 izgledaju lijepo i skladno naspram ostatka serije Ca.309-314)
Maketa je Azurova i trenutno mislim jedina i najbolja opcija ,ako želite raditi ovu verziju. Nema tu puno posla sve je DIK ,samo malo pripasivanja nosne sekcije i stakala, te malo brušenja motora da sve stane pod kapotaž istoga. Ostalo je cakum-pakum. Boje su moj miks onog kako mislim da su zgledali ,a s obzirom na vrlo malo informacija i dobrih fotki koje sam imao.
Evo fotki pa komentirajte:
 _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 12:04 pm Naslov poruke: |
|
|
pa kad prije?? svaka cast, nemam pojma o tom avionu al si ga fino sredio... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Varaždinec
 | | Član od: 06 Sij 2010 | | Poruke: 199 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 12:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Stvarno je lijepo ispao,ja bi malo jedino kotače zaprašil da se ne svijetle tak jako.. _________________ Varaždinec |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FilipZG
 | | Član od: 10 Lis 2009 | | Poruke: 387 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 1:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Odličan je! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 2:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Fino izgleda. Šteta što nisi imao na raspolaganju šahovnice sa crvenim rubom, ali svi znamo kako je teško doći do dekala za ZNDH. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| anki
| | Član od: 08 Ožu 2009 | | Poruke: 169 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 7:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Cestitam i na , po meni, uspeloj maketi a i na hrabrosti da sam odredis boje i kamuflaznu semu bez obzira na oskudnu dokumentaciju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 8:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Bilo je to jako brzo i osobno jako mi se sviđa, na prvu... _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 8:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlicno! Po P.S.u reklo bi se.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3475 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 9:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dobar rad i lijepa mašina, baš ok. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 9:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Krasan rad i krasan avion,ima ono nesto u sebi! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 11:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Kud već gotov
Super izgleda. Jedan od meni zanimljivijih zrakoplova. _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5416 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 24, 2014 11:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Fala, fala momci!
Evo da odgovorim:
| Citat: | | pa kad prije?? svaka cast, nemam pojma o tom avionu al si ga fino sredio... |
Ti da nisi znao za ovaj avion!?!? nekak ti ne vjerujem....
| Citat: | | Stvarno je lijepo ispao,ja bi malo jedino kotače zaprašil da se ne svijetle tak jako.. |
Mislio ,a zaboravio
| Citat: | | Šteta što nisi imao na raspolaganju šahovnice sa crvenim rubom, ali svi znamo kako je teško doći do dekala za ZNDH. |
A jesi li ti siguran da je rub crven ,a ne crn ,nekak se baš ne vidi iz raspoloživih fotki.... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Čet Ruj 25, 2014 9:52 am Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | Ti da nisi znao za ovaj avion!?!? nekak ti ne vjerujem....
[.... |
ma jesam znao za njega, ali ne bas puno o njemu  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ruj 25, 2014 9:57 am Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | | Citat: | | Šteta što nisi imao na raspolaganju šahovnice sa crvenim rubom, ali svi znamo kako je teško doći do dekala za ZNDH. |
A jesi li ti siguran da je rub crven ,a ne crn ,nekak se baš ne vidi iz raspoloživih fotki.... | Nisam ni ja siguran, ali gledajući u fotke se rub vidi, a češći je slučaj da je rub crveni. Valjda će se jednog dana naći još fotki i dokumentacije vezane za ovaj avion, pa ćemo biti sigurniji. Do tada ti imaš u kolekciji lijepu i dovršenu maketu, a mislim i da si prvi, jer do sad nisam negdje vidio ovaj avion složen u bojama ZNDH.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Ruj 25, 2014 10:17 am Naslov poruke: |
|
|
Standardno dobro, lijepo je s vremena na vrijeme vidjeti i nešto naše u galeriji dovršenih maketa.
| Slider Napisao/la: | | Poky Napisao/la: | Ti da nisi znao za ovaj avion!?!? nekak ti ne vjerujem....
[.... |
ma jesam znao za njega, ali ne bas puno o njemu  |
Kad nema kuku u dupetu.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|