Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

CRNA KRALJICA
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naprijed

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 5:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
.. jednako kao i kad vide da im npr. maketu broda sudi netko tko ne zna razlikovati Bismarck od Tirpitz-a.

Pa kako da ih razlikuješ kad su ista klasa? Very Happy
Pa i Britanci su prvo morali potopiti Bismarrca da znaju da je Tirpitz ovaj što je ostao.... Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 6:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tomo Napisao/la:

A svima koji nisu bili može biti žao. Iako je broj maketa bio manji nego inače, to ne znači da i dalje Ck nije najmasovnije domaće natjecanje (pa i šire).

Meni je stvarno iskreno žao što nisam bio, ovo je prva CK od 2008 koju sam propustio, i to isključivo zbog financijske situacije. Ne odgovaraju mi (kao natjecatelju) baš sve propozicije natjecanja, ali mi ne pada na pamet da zbog toga (ili bilo čega drugoga) ne dođem ili nedajbože bojkotiram CK ili bilo koje drugo natjecanje. Mi iz južnih krajeva smo jednostavno predaleko, benzin je skup, cestarine isto, treba nešto i popit, pojest, kupit koju maketu ili boju, počastit kolegu... sve to košta, a kad dobiješ još jedna usta u familiji nečeg se nažalost treba i odreći.
Nadam se da će iduće godine biti prilike da se nekako dotaljigamo preko Velebita i Like.
Zato bih volio da se ta situacija među klubovima i savezima u Zagrebu malo smiri, jer nama iz drugih krajeva ste svi podjednako dragi i ne želimo niti hoćemo birat strane.
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 6:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

novi zaokret u cijeloj prici. naime, skrenuta mi je paznja na jedan krucijalni detalj, izgleda da je natjecanje CK 2014 ipak najavljeno na OMF-u. ovim putem se ispricavam na svom ranije navedenom navodu, ispada da je bio pogresan, ja jadan, napiso da CK nije najavljena. bas sam majmun, ko mi kriv sto ne listam forum godinu dana unazad....

http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=26070

hvala uvazenom kolegi Stipsu na pm-u.
ali kolega Stips, nesto sto je najavljeno 25.10.2013. godine, zbilja zasluzuje jos jedan podsjetnik nekoliko tjedana prije samog odrzavanja manifestacije. ne slazete se? pa to je vama u interesu. ne? ok, ak vi tak mislite.
pozivam vas ovim putem da nesto napisete na tu temu, ovdje, javno, ne meni na pm. OMF je otvoren za svakog. tko je registriran, doduse

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 6:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja nazalost nisam bio ove godine i ne zelim zato iznositi osobni stav o svemu niti imam pravo ikoga kritizirati ,jer nisam bio prisutan uzivo Ali zato pratim po svim domacim i stranim maketarskim forumima sto se pise i kako se razmislja i cemu sve ovo na zalost maketarske zajednice vodi ,te sam tako naisao i na ovaj komentar (na dnu stranice ) na forumu susjeda:

http://www.makete.si/viewtopic.php?t=7921

Ipak iduce godine ako ikako budem imao mogucnosti doci cu na ntjecanje i doniti makete !!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
st65uka

Član od: 06 Stu 2007
Mjesto: Auckland, NZ
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 7:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čestitke HUVMu na organizaciji i provedbi ovog natjecanja, bez obzira što me nije bilo! Smile
Isto tako, zaboravljate da je još jedno natjecanje održano dan poslije CK, i da je ono vjerojatno odvuklo dio stranih maketara.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Emir

Član od: 20 Sij 2006
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 7:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iz Sarajeva sam dosao u Zg samo zbog CK.
Svaka cast organizatoru. Mozda je moglo biti malo vise izlozenih maketa ali ovo je bilo ok. Buvljak je bio dobar kao sve ostalo. Vidimo se i sljedece godine.
Natrag na vrh
Lisec

Član od: 30 Lis 2008
Mjesto: Zaprešić
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 8:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne podrzavam kada netko bojkotira neko natjecanje(cak iako su suucesnici jednako krivi), i zbog toga ali i zbog nedostatka podsjetnice da je natjecanje taj vikend, uopce se nisam ni trudio srediti si neradnu subotu.
Takve djetinjaste stvari me zivciraju i stvaraju odbojnost prema takvoj organizaciji.pogotovo prema onoj koja kao "najvise radi na promidzbi maketarstva u hrvata"
i da,svjesan sam ironije

http://mkgrunf.com/
Natrag na vrh
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 9:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

decki, izgleda da sam nagrabusio. postovani Stips mi je poslao pm

Stips Napisao/la:
Poštovani,

Šaljemo Vam generičku poruku cijenjenom gospidinu Karayi:

Poštovani,

Temeljem Vaše izjave
Karaya Napisao/la:

Meni su se osobno zgadili prije godinu dvije kada su organizirali izlozbu u bocarskom domu isti dan kada je bio kup zagred, a tek pederski su sutili...

a sukladno kaznenom zakonu RH čl. 174 i povelje EU o temeljnim pravima čl. 21 možete očekivati poziv našega pravnika.

Srdačan pozdrav

Obaviještavamo Vas da ste i Vi odgovorni prema navedenim zakonskim aktima s obzirom da ste izjavu poštovanog gospodina Karaye vidjeli a niste pravodobno reagirali brisanjem iste i uklanjanjem člana sa foruma, a sukladno pravilima koje ste sami donjeli.

I Vama srdačan pozdrav.

i sad ti budi pametan... ne samo da HUVM bojkotiraju natjecanja po hrvatskoj (ili mozda samo jedno, uopce ne mijenja na stvari) nego se sad ovime zapravo napada i OMF, ili mene osobno kao vlasnika. i sta sad? hocu li biti primoran ugasit OMF i sve ljepo poslat tam u ono mjesto? a bumo vidli, ne?
jer ja sam kao, navodno, odgovoran za svaku rijec objavljeno na forumu? a-ha

Član od: 13 Tra 2007
Mjesto: Hirvatistan
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 10:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Netko je nekome oduzeo dijete?!?

Plastiku akbar!

3D Glasses for 3D Prints...

Regional A-4, F-104 i Hunter Group Build.
Joďż˝ nekakvi Spitfajeri, Fokeri, MiG-29, Matilde i tak...
Natrag na vrh
Minolovac 161

Član od: 16 Stu 2009
Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 10:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Niš ne kužim. Ko se kome zgadil? Zadnje dvije godine sam bil u Boćarskom domu, to je bilo u vrijeme Kupa Zagreba, ali kakve to ima veze s HUVM-om ili bilo kime. To je organizirala ZTK (Zajednica tehničke kulture) i nas nekoliko je donijelo modele da djeca gledaju, nikakvo takmičenje niti išta slično. Modele koje sam tam odnesel ionak ne bi mogel takmičarski prijaviti jer su već bili izloženi i na CK i KZ. A ostala dvojica (Mile i Saša) ionak ne izlažu na takmičenjima.
Natrag na vrh
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 10:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stips Napisao/la:
Poštovani,

Poštovani,

Temeljem Vaše izjave
Karaya Napisao/la:

Meni su se osobno zgadili prije godinu dvije kada su organizirali izlozbu u bocarskom domu isti dan kada je bio kup zagred, a tek pederski su sutili...

a sukladno kaznenom zakonu RH čl. 174 i povelje EU o temeljnim pravima čl. 21 možete očekivati poziv našega pravnika.

Srdačan pozdrav

Obaviještavamo Vas da ste i Vi odgovorni prema navedenim zakonskim aktima s obzirom da ste izjavu poštovanog gospodina Karaye vidjeli a niste pravodobno reagirali brisanjem iste i uklanjanjem člana sa foruma, a sukladno pravilima koje ste sami donjeli.

I Vama srdačan pozdrav.

LOL LOL Daj me nemoj j..t. Ahahahahahaha, koji likovi, placem od smijeha, ahahahahaha
mskukan

Član od: 08 Svi 2007
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 11:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

taj pravnik nece imati previse posla Mr. Green

Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio
Natrag na vrh
Brommann

Član od: 05 Velj 2006
Mjesto: Bukovčak Hügel
PorukaUpisano: Uto Ruj 16, 2014 11:55 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:

Stips Napisao/la:
Poštovani,

Poštovani,

Temeljem Vaše izjave
Karaya Napisao/la:

Srdačan pozdrav

I Vama srdačan pozdrav.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Taurus

Član od: 15 Stu 2009
Mjesto: Kutina
PorukaUpisano: Sri Ruj 17, 2014 6:23 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Istina najviše boli a kad ljigavce nazoveš ljigavcima oni ti pošalju pravnika Lud
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Ruj 17, 2014 10:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pravi muskarci kad imaju s nekim nesto rijesiti to naprave licem u lice, il uz pomoc pive il uz pomoc ruku svojih. Ovi drugi, valjda piju sokic a rukice njezne pa onda bolje da to fiškali rijese, hahahaha

https://www.youtube.com/watch?v=zdgSyWlhQDI
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naprijed
Stranica 7/8

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma