Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Wishmaster
 | | Član od: 04 Stu 2012 | | Poruke: 434 | | Mjesto: Zenica |
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2014 4:45 pm Naslov poruke: Pitanje za airbrush |
|
|
Pozdrav drustvo
Molim vas imam pitanje ukoliko se neko razumije. Stvar je da imam kompresor i airbrush rotring. To je ajmo reci stari klasik medutim fino radi i za njega imam crijevo. E sad kupio sam za neke solidne pare i druga dva brusha za koja medutim nemam crijeva. Jedan je brush neka jeftina varijanta a drugi je kao malo bolji. Stvar je u tome da li mi neko moze pomoci kako da premostim problem sto su mi svi brushevi razliciti. Da li moram da kupim crijevo za svaki brush posebno ili postoje neki dodaci, pretvaraci i sl? Stvar je u tome da u Bosni uopce nema specijalizovanih radnji za ovakve stvari a preko neta mogu da narucim bilo sta ali ne znam sta Ustvari nista za ovo nije jeftino toliko pa ne bi da uzmem pogresno bez potrebe.
Hvala!
Ovo su slike kompresora, ulaza i brusheva
 _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2014 4:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Izmjeri sublerom navoje na airbrushu i crijevu i odi kod bilo kojeg majstora koji radi s metalom nek ti od mesinga napravi adapter. Malo teflonske trake i eto...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2014 5:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Ulovi si nekog tokara da ti napravi redukcije, uzmes jedno crievo i miran si Bilo je nekad na forumu, ako se ne varam, davno je bilo pa me pamcenje ne sluzi, za kupiti redukciju s revell crijeva na ovaj fitting koji ti je na zadnjem ABu. A posto je Revvel kopija(Vega 2000, ako se ne varam), jesi probao mozda skinuti ovaj fitting kamo ide crijevo s zadnja 2 brusha i vidjeti dali je navoj na AB-u isti? _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpauko16
 | | Član od: 16 Ruj 2011 | | Poruke: 28 | |
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2014 5:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | Ulovi si nekog tokara da ti napravi redukcije, uzmes jedno crievo i miran si Bilo je nekad na forumu, ako se ne varam, davno je bilo pa me pamcenje ne sluzi, za kupiti redukciju s revell crijeva na ovaj fitting koji ti je na zadnjem ABu. A posto je Revvel kopija(Vega 2000, ako se ne varam), jesi probao mozda skinuti ovaj fitting kamo ide crijevo s zadnja 2 brusha i vidjeti dali je navoj na AB-u isti? |
pitaj ovdje pa če ti reč kaj trebaš
http://www.airbrush.hr/hr/17-adapteri-spojke-i-ventili
ja sam od njih već uzimao imaju dosta toga a i ženska je jako ljubazna pa će ti objasniti...samo ove slike pošalji na e-mail nisu ti skupi ti nastavci skuplje će te doći da daš tokariti ...osim ako nemaš nekoga svoga da ti to napravi...no ovo uzmeš i miran si...
mpauko16: poruka promijenjena dana: Sub Ruj 06, 2014 5:41 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2014 5:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Ljudi hvala vam puno. Od velike ste pomoci. Probacu ovu stranicu da vidim mogu li mi pomoci a ako ne odlicna je ta ideja da tokar napravi prelaze
Hvala _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| jasmind
| | Član od: 17 Kol 2010 | | Poruke: 83 | |
|
Upisano: Sub Ruj 06, 2014 7:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Iako postoje standardni navoji nekad ih proizvodjaci ne koriste. Standardni navoj iam samo ovaj tvoj treci odozgo brush. To je standardni navoj za zrak/vodu 1/8 cola.
Ovaj tvoj rotring ima ocito neki njihov spoj koji mi bas i nije jasan.
Ovaj revell ti je isto njihov navoj koji sluzi za njihovo tanko crno crijevo koje ide na one njihove jednokratne boce sa zrakom. Adapter za to imas naruciti u conradu (www.conrad.ba). Ili vjerovatno preko http://hobby-store.net/hr/ iz hrvatske. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hemza
 | | Član od: 06 Ožu 2008 | | Poruke: 208 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
|
Upisano: Ned Ruj 07, 2014 11:53 am Naslov poruke: |
|
|
Ljudi hvala!!! _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|