Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Čet Jul 24, 2014 10:47 am Naslov poruke: |
|
|
| vojo Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | ....
kloni se tog djecjeg mjerila i kreni s mjerilom za muskarce- 1:72 |
Hvala slider, hvala .... imaš kavu kad se nađemo ....
Vojo  |
bez pive nikaj, kegendo....  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Čet Jul 24, 2014 10:59 am Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | vojo Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | ....
kloni se tog djecjeg mjerila i kreni s mjerilom za muskarce- 1:72 |
Hvala slider, hvala .... imaš kavu kad se nađemo ....
Vojo  |
bez pive nikaj, kegendo....  |
Ajde dobro, ja sam se mislio izvući sa jednim ženskim pićem, ali neka, mi pravi muškarci ....
Vojo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vjenco
 | | Član od: 28 Lip 2014 | | Poruke: 4 | | Mjesto: Đakovo |
|
Upisano: Čet Jul 24, 2014 1:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: |
to je prvo standardizirano mjerilo, i u njemu imas bas sve...u 48mici nemas...a svi 48casi rade bombardere recimo u 72...
i da, po meni je definitvno veci izazov napraviti vrhunsku maketu u 72 nego u 48
da ne pocinjem rat, cijenim ja svako mjerilo ( ono prije je bilo vise zezancija nego ozbiljno), al 72ojka je izazov...a s druge strane, kad bi isel detaljirat 48micu onako kako radim sa 72ojkama, trebalo bi mi godina i pol za jednu maketu
al ne obaziri se na mene, to sam samo ja...ja jos ucim  |
ma razmem da je zezancija. al eto da cujem razloge. a sad cu svaštarit pa cemo vidjeti...hocu li kasnije ispast pravi muškarac ili homo (ne ludens ) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Čet Jul 24, 2014 2:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| vjenco Napisao/la: | | Slider Napisao/la: |
to je prvo standardizirano mjerilo, i u njemu imas bas sve...u 48mici nemas...a svi 48casi rade bombardere recimo u 72...
i da, po meni je definitvno veci izazov napraviti vrhunsku maketu u 72 nego u 48
da ne pocinjem rat, cijenim ja svako mjerilo ( ono prije je bilo vise zezancija nego ozbiljno), al 72ojka je izazov...a s druge strane, kad bi isel detaljirat 48micu onako kako radim sa 72ojkama, trebalo bi mi godina i pol za jednu maketu
al ne obaziri se na mene, to sam samo ja...ja jos ucim  |
ma razmem da je zezancija. al eto da cujem razloge. a sad cu svaštarit pa cemo vidjeti...hocu li kasnije ispast pravi muškarac ili homo (ne ludens ) |
bitno je da radis ono kaj se tebi svidja....mi te mozemo prijateljski zezat, al garantiram da svi cijene tudje radove i ulozen trud, u kojem god mjerilu
ja da imam love bi radil u 1:1, al to u nekom drugom svemiru  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Sub Jul 26, 2014 7:28 pm Naslov poruke: |
|
|
dobrodosao _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|