Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Sri Ožu 19, 2014 10:51 am Naslov poruke: |
|
|
U muzeju uz upravljačku palicu nalazi se i stepenica koja je prema opisu fotografije također dio ovog aviona i ona je crna, a onda analogno tome obojane su i te polukružne ručice.
http://www.ctie.monash.edu.au/hargrave/duigan_3squadron_06.html
u donjem djelu stranice _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 19, 2014 3:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala što si me uputio na ovo-imam tu sliku, ali sam sasvim smetnuo s uma... Svuda na profilima u boji se te dijelove prikazuje kao crvene. Ubrzo i mene čeka bojanje tih detalja... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
|
Upisano: Čet Ožu 20, 2014 12:15 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Između kapotaža motora i trupa je tanka traka u boji aluminija... |
odrađeno
| Grunf Napisao/la: | | ...a okrugle cijevi koje vire ispod srednjeg krila su isto u boji aluminija. |
više manje prihvačeno, tj. obojano crno (čađa) s tek u tragovima vidljivom bojom aluminija. Prvo sam pomislio dodati komad plastike (simulirati auspuh) ali jednostavno ne vidim nikavu značajniju izbočinu na fotkama (svakako ne nešto što bi se isticalo u ovom mjerilu) pa sam odustao od dodataka a doradio ovo što je izliveno plastikom.
| Grunf Napisao/la: | | Na tvom bi mjestu još malo isprljao na trupu ispod motora, jer su Oberrusel-i prilično bacali ulje, a i kotačima bi dobro došlo još wash-a. Sa lijeve strane kapotaža motora je servisna pločica. |
Malo u tragovima dodano ispod trupa iza motora.
Što se tiće servisne pločice - izgleda da ju je ovaj imao s desne strane, vidljivo na fotki s prve stranice ove teme. Nju ću staviti ako nađem kakav dekal pa ga zamrljam _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
|
Upisano: Sub Ožu 22, 2014 1:54 am Naslov poruke: |
|
|
Gotovo i može se pogledati ovdi _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|