Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

6.Novogodisnji Kup 15.12.2013. Muzej Vazduhoplovstva Beograd
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Sivcev

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Novi Sad
PorukaUpisano: Uto Pro 17, 2013 11:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

http://www.nsikar.com/?p=2108
2851cz

Član od: 11 Lip 2012
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Uto Pro 17, 2013 12:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala organizatorima na svemu .Dođeš na izložbu maketa i ne gledaš makete jer gledaš prave avione neprocjenivo. Čestitke i svima koji su osvojili medalje a posebno osječanima na osvojenim medaljama .
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Agram

Član od: 23 Ruj 2012
Mjesto: Beograd
PorukaUpisano: Uto Pro 17, 2013 7:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svim maketarima.

Maketarsko takmičenje, Novogodišnji kup u Muzeju vazduhoplovstva na aerodromu Nikola Tesla, predstavlja već tradicionalno dobro takmičenje.
Prelep muzejski prostor, dobra organizacija takmičenja u svim segmentima, velik izbor maketa i nadasve dobro druženje maketara...
Treba li još nešto navesti, meni je dovoljno razloga za dolazak.

Ovogodišnje takmičenje bilo je posebno i zbog Balkanika kupa i maketarskih klasa vezanih za taj kup.
Takođe, ove godine primetan je veliki broj maketara iz brojnih zemalja iz okruženja.I to je dobro i za maketarstvo na ovim prostorima i za kvalitet takmičenja...

Posebno se zahvaljujem maketarima iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Mađarske i Makedonije, na dolasku i izlaganju svojih vrednih radova.
Očekujemo Vas i na sledećim maketarskim okupljanjima u regionu.

Na ovom takmičenju nisam izlagao makete, pa sam imao vremena za berzu, maketarske razgovore i školu maketarstva.
Ipak sam imao vremena za slikanje maketa.Slikao sam makete koje su na mene ostavile najbolji utisak.

https://www.facebook.com/sasa.jovanovic.3572846/media_set?set=a.552360841525341.1073741834.100002542895500&type=1

Toliko ovaj put od mene.

Pozdrav svima
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma