Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Sivcev
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 346 | | Mjesto: Novi Sad |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 2851cz
| | Član od: 11 Lip 2012 | | Poruke: 1013 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Uto Pro 17, 2013 12:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| Hvala organizatorima na svemu .Dođeš na izložbu maketa i ne gledaš makete jer gledaš prave avione neprocjenivo. Čestitke i svima koji su osvojili medalje a posebno osječanima na osvojenim medaljama . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Agram
| | Član od: 23 Ruj 2012 | | Poruke: 7 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Uto Pro 17, 2013 7:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav svim maketarima.
Maketarsko takmičenje, Novogodišnji kup u Muzeju vazduhoplovstva na aerodromu Nikola Tesla, predstavlja već tradicionalno dobro takmičenje.
Prelep muzejski prostor, dobra organizacija takmičenja u svim segmentima, velik izbor maketa i nadasve dobro druženje maketara...
Treba li još nešto navesti, meni je dovoljno razloga za dolazak.
Ovogodišnje takmičenje bilo je posebno i zbog Balkanika kupa i maketarskih klasa vezanih za taj kup.
Takođe, ove godine primetan je veliki broj maketara iz brojnih zemalja iz okruženja.I to je dobro i za maketarstvo na ovim prostorima i za kvalitet takmičenja...
Posebno se zahvaljujem maketarima iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Mađarske i Makedonije, na dolasku i izlaganju svojih vrednih radova.
Očekujemo Vas i na sledećim maketarskim okupljanjima u regionu.
Na ovom takmičenju nisam izlagao makete, pa sam imao vremena za berzu, maketarske razgovore i školu maketarstva.
Ipak sam imao vremena za slikanje maketa.Slikao sam makete koje su na mene ostavile najbolji utisak.
https://www.facebook.com/sasa.jovanovic.3572846/media_set?set=a.552360841525341.1073741834.100002542895500&type=1
Toliko ovaj put od mene.
Pozdrav svima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|