Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

11. Kup Auto Kluba Varteks Varaždin
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 3:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

von Stuck Napisao/la:
Grunf Napisao/la:
von Stuck Napisao/la:
Da li samo ja ne vidim "picekove" fotke ?
ja ih vidim normalno...

Onda mora de je do mog kompa na poslu ... Confused
Valjda neki filter ili firewal koji slike eliminira-i meni se u par navrata desilo nešto slično.

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Lisec

Član od: 30 Lis 2008
Mjesto: Zaprešić
PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 7:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nego,jel netko jos "uhvatio" onog malog plavog kako stavlja 20+ glasackih listica i onda drzi fige kad je bilo izvlacenje? Tak se trudio da ga nitko ne skuzi na pocetku,onda mu je bilo vise svejedno a na kraju je izgledao kao da su mu sve lađe potonule Laughing Laughing Laughing

http://mkgrunf.com/
Natrag na vrh
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 8:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lisec Napisao/la:
Nego,jel netko jos "uhvatio" onog malog plavog kako stavlja 20+ glasackih listica i onda drzi fige kad je bilo izvlacenje? Tak se trudio da ga nitko ne skuzi na pocetku,onda mu je bilo vise svejedno a na kraju je izgledao kao da su mu sve lađe potonule Laughing Laughing Laughing

e sit, ufatio si me Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
mskukan

Član od: 08 Svi 2007
PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 8:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

to sam i ja primijetio. Prvo je krenuo suptilno a kasnije bez beda "štancao" glasačke listiće

Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio
Natrag na vrh
Damir
Gost
PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 8:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A što je bila nagrada? I - tko ju je na kraju dobio? Very Happy
Natrag na vrh
Lisec

Član od: 30 Lis 2008
Mjesto: Zaprešić
PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 9:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja iskreno neznam sto tj. koja je to maketa bila...neki crusader(?) ali se ne sjecam da sam je vidio pa da mi se "urezala"

http://mkgrunf.com/
Natrag na vrh
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 9:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lisec Napisao/la:

Pa taj mali plavi je štancao listiće i nakon što smo prebrojali glasove publike pa sam mu morao reći da se džabe ne trudi. Very Happy
I odmah da demantiram glasine. Ne radi se o Slideru on je ubacio samo 5 listića sa svojim imenom, a taj mali ukupno 15. Very Happy
Prilikom prebrojavanja glasova smo mu uvažili ukupno 1 glas, te smo vratili samo jedan njegov listić natrag u kutiju za tombolu, što je vjerojatno uzrok "izgleda potonule lađe".

A nagradu publike su odnijela ona dva Crusadera u 1/72 na podlozi sa dvije palme, dok je nagrada na tomboli bio Academijeva Merkava u 1/35 koju je osvojio Igor Varga. Very Happy
Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 10:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tomo Napisao/la:
Lisec Napisao/la:

Pa taj mali plavi je štancao listiće i nakon što smo prebrojali glasove publike pa sam mu morao reći da se džabe ne trudi. Very Happy
I odmah da demantiram glasine. Ne radi se o Slideru on je ubacio samo 5 listića sa svojim imenom, a taj mali ukupno 15. Very Happy
Prilikom prebrojavanja glasova smo mu uvažili ukupno 1 glas, te smo vratili samo jedan njegov listić natrag u kutiju za tombolu, što je vjerojatno uzrok "izgleda potonule lađe".

A nagradu publike su odnijela ona dva Crusadera u 1/72 na podlozi sa dvije palme, dok je nagrada na tomboli bio Academijeva Merkava u 1/35 koju je osvojio Igor Varga. Very Happy

samo da se zna za zapisnik - ja nisam ubacio ni jedan listic
Tomo

PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 10:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:

Istina. Samo sam se šalio na ono tvoje "Ufatio si me" Lisecu.
Dakle od strane komisije službeno: Slider nije ubacio nijedan listić
Natrag na vrh
Thundercat

Član od: 13 Tra 2007
Mjesto: Hirvatistan
PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 10:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slike na HRC-u:

http://www.hrcappuccino.org/articles/galerije/Varazdin2013.html

Plastiku akbar!

3D Glasses for 3D Prints...

Regional A-4, F-104 i Hunter Group Build.
Joďż˝ nekakvi Spitfajeri, Fokeri, MiG-29, Matilde i tak...
Natrag na vrh
sponge

Član od: 16 Lis 2009
PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 10:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=22277

Moja malenkost je osvojila nagradu publike.

Mada da sam se i ja sam zacudio sto sam to osvojio i meni je na prvu se cinilo kao namjestaljka (i ne vjerujem da bi moja maketa mogla se "urezat", kako kolega lisec kaze, nekolicini pa da glasa za mene, u kladionici bi to bio koeficijent cca 100)mozda je, mozda nije, s moje strane nije, jer nit sam glasao, nit sam ostao do kraja natjecanja pa sam se vec oko 3, pola 4 morao pokupit sa natjecanja, a nisam niti znao da se dijeli tombola, da sam znao mozda bih onda i odigrao.

Ovako lijepo dignuo nagradu niti kriv niti duzan, moj osobni sud je da je pomalo nezasluzena (ne smatram za ovo organizatore krive, njima svaka cast na natjecanju, na buvljaku i na klopi). Mozda je malo glupo da totalni "autsajder i anonimac" vecini raje digne takovu nagradu kad je bilo puno boljih maketa koje su se lakse urezale u pamcenje.

Uglavnom hvala svima na nagradi, bila ona zasluzena ili ne, moje ime i prezime se tamo nekako naslo, hvala na dobrom natjecanju, hvala na dobrom buvljaku, odlicnom rucku. Proveo kratko popodne sa dobrim prijateljima, malo popricao, malo se izljubio sa nekima, i sretan otisao kuci ne znajuci da sam dobio nagradu.

Varazdinci samo tako naprijed i drugi put budem cak i glasao ako bude bilo kutijice i tombole Very Happy

Lijep pozdrav.

Sponge
Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 10:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nije to tombola
ljudi gledaju makete, napisu koja im se svidja, napisu svoje ime i ubace

zbroji se koja je maketa dobila najvise glasova, i taj ( u ovom slucaju ti) dobije ..Nagradu publike''

onda se se svi papirici s glasovima ubace nazad u kutiju i izvlaci se jedan od onih koji su glasali( bez obzira za koga glasali) , i taj dobije maketu

ovo sam ja nekad davno prvi predlozio ( vidio sam to ili cuo negdje) pa se ufatilo i postalo tradicionalno

primarni cilj je potaknut gledatelje da bolje pogledaju makete, i dat nekom od njih maketu- mozda se upeca za ovaj hobi.... Cool
Slider

PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 10:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tomo Napisao/la:
Slider Napisao/la:

Istina. Samo sam se šalio na ono tvoje "Ufatio si me" Lisecu.
Dakle od strane komisije službeno: Slider nije ubacio nijedan listić

ti znas, ja znam, al ne znaju drugi
Cool tnx
Tomo

PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 10:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sponge Napisao/la:
http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=22277

Moja malenkost je osvojila nagradu publike.

Mada da sam se i ja sam zacudio sto sam to osvojio i meni je na prvu se cinilo kao namjestaljka (i ne vjerujem da bi moja maketa mogla se "urezat", kako kolega lisec kaze, nekolicini pa da glasa za mene, u kladionici bi to bio koeficijent cca 100)mozda je, mozda nije, s moje strane nije, jer nit sam glasao, nit sam ostao do kraja natjecanja pa sam se vec oko 3, pola 4 morao pokupit sa natjecanja, a nisam niti znao da se dijeli tombola, da sam znao mozda bih onda i odigrao.

Ovako lijepo dignuo nagradu niti kriv niti duzan, moj osobni sud je da je pomalo nezasluzena (ne smatram za ovo organizatore krive, njima svaka cast na natjecanju, na buvljaku i na klopi). Mozda je malo glupo da totalni "autsajder i anonimac" vecini raje digne takovu nagradu kad je bilo puno boljih maketa koje su se lakse urezale u pamcenje.

Uglavnom hvala svima na nagradi, bila ona zasluzena ili ne, moje ime i prezime se tamo nekako naslo, hvala na dobrom natjecanju, hvala na dobrom buvljaku, odlicnom rucku. Proveo kratko popodne sa dobrim prijateljima, malo popricao, malo se izljubio sa nekima, i sretan otisao kuci ne znajuci da sam dobio nagradu.

Varazdinci samo tako naprijed i drugi put budem cak i glasao ako bude bilo kutijice i tombole Very Happy

Lijep pozdrav.

Sponge

Uopće je nebitno jel zasluženo ili nezasluženo po kriterijima sudačkih pravilnika. Svrha nagrade publike je da svaki posjetitelj može dati svoj glas nečemu što misli da je najbolje pa kriteriju kojem god hoće. Dakle direktna demokracija, nema sudaca, nema pravilnika. Maketa koja na kraju ima najviše glasova pobjeđuje. Nebitno jel glasalo 5% birača, nebitno jel glasalo dijete ili neki iskusni maketar. Svatko je imao priliku glasati. Tko je htio glasao je, tko nije nije i tvoja nagrada je legitimna i zaslužena.
Natrag na vrh
Tomo

PorukaUpisano: Pon Pro 09, 2013 10:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Inače, kad smo kod namještanja nagrade publike. Glasali su i moj sin, supruga i punica. I zamislite nijedno nije glasalo za moju maketu! Crying or Very sad

Mislim da ću se duriti sad jedno tjedan dana.... Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naprijed
Stranica 6/8

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma