Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sri Stu 27, 2013 2:59 pm Naslov poruke: Kupnja/nabava izgubljenih dijelova makete? |
|
|
Znači jel postoji neka stranica ili forum gdje je moguće kupiti dijelove maketa koji su mi se pogubili? ZNači ne cijele makete, nego samo neki dijelovi.... Nešto kao što postoji ona strana web stranica za kupnju LEGO dijelova...
Jako su bitni dijelovi, ne mogu nikako improvizirat i bez njih završiti maketu...
A opet mi je bezveze kupovat skroz novu jer mi nije fora Već sam postojeću do pola složio...
Hvala unaprijed na odgovorima!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sri Stu 27, 2013 3:16 pm Naslov poruke: |
|
|
U pravilu nema nekog centralnog mjesta za razmjenu dijelova.
Dostupnost dijelova ovisi o proizvođaču. Neki poput Revella rado pošalju ako su u mogućnosti, a kod nekih nema šanse. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Sri Stu 27, 2013 3:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Probaj direktno na Italeri stranicama poslati im mail pa da ti pošalju dio, treba ima malo duže da odgovore ali se nakraju ipak jave. _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Sri Stu 27, 2013 6:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Objasni o cemu se radi ako je deo bio felerican uslikaj i posalji reklamaciju. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sri Stu 27, 2013 9:25 pm Naslov poruke: |
|
|
pa cuj, korisno je stavit na forum oglas koji dijelovi ti trebaju za koju maketu
vecina nas ima starih, polugotovih, gotovih, nesastavljenih maketa koje se iz raznih razloga nece nikad slozit....mozda netko ima bas to sto trazis
a takve se stvari obicno ne prodaju nego poklanjaju...
druga opcija je pisat direktno proizvodjacu...s japancima je malo teze, ali revel italeri i airfix ( pa i monogram i revel usa) su mi uvijek poslali ili cijeli dio ili cijeli sprue s dijelom, zabadava....
naravno, u pismu velis koji kit ( broj) , koje mjerilo, broj dijela....revel je nekad trazio i sastavnicu, ne znam kako je sad...
uglavnom, pitas da bi kupio dio koji ti fali ( ali to je pro forma- meni nikad nisu naplatili), i vecinom za tjedan dva dobijes dio.... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|