Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Aoshima Road Warrior Interceptor

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sub Kol 31, 2013 8:47 pm    Naslov poruke: Aoshima Road Warrior Interceptor Citiraj ovaj komentar

Reizdanje Interceptora je jedan od boljih poteza koji su u Aoshimi napravili jer prethodna izdanja su bila tesko nabavljiva, pogotovo za neku normalnu cijenu. Sam kit se, koliko sam vidio u nekim rewiewima po netu ne razlikuje od prethodnog, tj. kalupi su i dalje isti(ne mogu ni potvrditi ni poreci). Novost je dodatak plea PE dijelova, metalnog lanca u mjerilu te 2 kutije psece hrane "Dinki-Di" od kartona. Slike su slabije, nazalost, svijetlo nije bas neko a i slikati crno je koma, ali nadam se da ce posluziti.

Karoserija, linije mi se cine vjerne pravom vozilu, hauba i vrata se ne otvaraju, bunker je uklonjen serijski:

Pretpostavljam da za verziju iz MM1 Aoshima ima drugu karoseriju s odlivenim poklopcem bunkera. Inace, Ceptor je mrcina, ovo je pored BMW Z3 u istom mjerilu:

PE set i lanac. Nakon malo proucavanja kita cini mi se da su na plehu dali bas one dijelove koji ce i najvise profitirati izmjenom(mrezice u "tovarnom" prostoru, alati, brisaci):

Decali:

Kutije "Dinki-Di" hrane:

Ovo su svi dijelovi masine koji dolaze u kitu. Ako se zeli otvarati hauba mora se naci Cleveland 351 V8 motor, koji postoji u rezinskoj izvedbi, ali pomalo skup, te u Mustang Mach1 kitu od Revella, iako nije 100% tocan(poklopci ventila su malo drugaciji) po meni bolja opcija(za manje novaca dobijete komplet maketu):

Jos malo kroma:

"Zoomies" ispuh:

"Sunraysia" felge, u prvom MM su bile sve 4 iste, MM2 ima zadnje drugacije. Kit daje oba modela:

Podnica i unutrasnjost:

Detalji masine s donje strane su u biti jako dobri, a posto se pores blowera ne vidi pod haubu moze se jako dobar "curbside" kit sloziti:

Takodjer se dobiju i tapicirunzi za MM1 verziju, kao i jos neki dijelovi:

Dijelovi unutrasnjosti, ispravni tapicirunzi, roll bar. Mrezica s lijeve strane ce biti mjenjana s PE:

Ostatak unutrasnjosti:

Dobije se i dosta sitnica koje se mogu vidjeti u filmu, Maxova puska, glava i stroboskop koje je imao na tabli itd:

Dijelovi podvozja:

Prepoznatljivi tankovi gpriva, par dodatnih kanistera:

Losa je slika, al ovaj pravokutnik u donjem lijevom uglu je bomba koju je Max deaktivirao kad ga je Gyro zaskocio:

Sve u svemu, cini se kao jako dobar kit koji cak i OOB daje izvrsnu maketu. Must have za ljubitelje serijala.
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sub Kol 31, 2013 9:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Klanjanje Cool
Hvala na brzini izrade ovog foto-inboxa,a iznenadila me količina i izbor dijelova. Baš mi se sviđa maketa. Meni se čini jako dobra i za OOB kako bih je ja izradio da je radim. Dobro je da su se odlučili na reizadnje i ponovnu prodaju.
Hvala još jednom na fotkama,opisu i uloženom trudu.
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sub Kol 31, 2013 10:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

morat cemo se mi dogovorit oko jednog mad max BO-a jednom kad dobijem nazad onaj resin.... Confused Rolling Eyes

Član od: 29 Stu 2006
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Ned Ruj 01, 2013 8:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

predivno iako sam fan letjelica,

i pitanje ako znaš slučajno : jel ima za kupit samo njegove kotače?
negdje u internet prostranstvima
Natrag na vrh
Shinobi

PorukaUpisano: Ned Ruj 01, 2013 5:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislis na pravu stvar ili na maketarske?
skobe

Član od: 29 Stu 2006
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Ned Ruj 01, 2013 6:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

maketarske ove iz kutije, al posebno
Natrag na vrh
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Ned Ruj 01, 2013 6:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

i meni su kotaci jako napeti, trebaju mi sa pursuita iz istog filma Very Happy
mozda kad bi se nasla neka dobra dusa pa iskopirala par resinskih setova.... Confused

PorukaUpisano: Ned Ruj 01, 2013 10:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto, skobe, ako Low skemija nes dogovoris se s njim za dalje...
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma