Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Na kioscima
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 105, 106, 107  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Antonius

Član od: 05 Ožu 2013
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Ned Kol 25, 2013 6:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za one koji nemaju sav alat, pojavila se akcija u Peveca, mini bušilica Bavaria po cijeni 179 kn. Nije Dremel, ali za one kojima treba povremeno može poslužiti. Ja sam je kupio, trebat će mi još nešto svrdala jer ima samo jedno u kitu. Evo slika za ilustraciju
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
damacn

Član od: 10 Tra 2012
PorukaUpisano: Uto Kol 27, 2013 6:55 pm    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima, evo kako to izgleda u 77 fazi rada,

damacn: poruka promijenjena dana: Čet Kol 29, 2013 5:46 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
damacn

PorukaUpisano: Uto Kol 27, 2013 7:15 pm    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

damacn: poruka promijenjena dana: Čet Kol 29, 2013 5:46 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
damacn

PorukaUpisano: Čet Kol 29, 2013 5:45 pm    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Natrag na vrh
damacn

PorukaUpisano: Čet Kol 29, 2013 6:31 pm    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Natrag na vrh
Grof_mo

Član od: 12 Kol 2012
Mjesto: Mostar
PorukaUpisano: Čet Kol 29, 2013 6:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jesi li ti bojio ove dijelove 78-ce ili je ovako na slici ispalo,
ja bas maloprije kupio i nekakvi mi sivkasti...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
damacn

PorukaUpisano: Čet Kol 29, 2013 7:32 pm    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svim maketarima.
Imam jedno pitanje, kad bi htio docarati stakla na prozorima i vratima, pitam vas dali se to radi, dali je to u redu i ako jeste na koji nacin to uraditi koja boja ????
Hvala vam unaprijed
Pozz

Natrag na vrh
Bastardo

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Pet Kol 30, 2013 8:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlican rad!

Sto se tice stakala:
Ja stakla na pokazivacima na armaturama automobila radim tako, da u rupicu, u kojoj je u 1:1 staklo, kanem kap gloss laka i sacekam da se osusi. Rezultat je taman Very Happy

Ako su stakla na tim vratima bila u boji, pokusaj koristiti gloss lak sa par kapi boje - trebao bi dobiti nesto slicno "clear" boji odnosno candy boju. Probaj pre na nekom visku materiala Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
damacn

PorukaUpisano: Pet Kol 30, 2013 1:23 pm    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Hvala Bastrado
Natrag na vrh
pru959

Član od: 20 Kol 2012
Mjesto: Pančevo
PorukaUpisano: Pet Kol 30, 2013 7:35 pm    Naslov poruke: rilo Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima .

[/img]
damacn

PorukaUpisano: Sub Kol 31, 2013 2:01 am    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Pozz svima
Pru rilo je ispalo izvrsno, svaka cast mestre.
Danas sam kupio stalak za galijun, medjutim na mjestima gdje bi trebao leci u svoje leziste, ne pase nista, tako da ce trebati doraditi krivine u koje lijeze, ja cu ovih dana to probati uraditi, ali je vrlo nezgodno uzeti liniju trupa i prekopirati je , da bi sto posto lego. Jednu krivinu sam veceras uzeo preko kartona sutra cu je uraditi na tankoj speri pa cu vidjeti sta sam uradio, ako ne legne u milimetar, razmisljao sam uzeti neki spuzvasti materijal, ili gumu ili nesto slicno i poljepiti na krivinu tako da galijun malo upadne i da se ne vide zazori ako ih bude vidjet cu jos kako to sve izvesti,
Natrag na vrh
damacn

PorukaUpisano: Sub Kol 31, 2013 1:06 pm    Naslov poruke: Damir Citiraj ovaj komentar

Pozz svima
Uknapovao sam postolje, vrlo lijepo je ispalo, kad ga opituram bezbojnim mat lakom slikat cu pa da vidite, pozz
Natrag na vrh
st65uka

Član od: 06 Stu 2007
Mjesto: Auckland, NZ
PorukaUpisano: Sub Kol 31, 2013 2:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Antonius Napisao/la:
Za one koji nemaju sav alat, pojavila se akcija u Peveca, mini bušilica Bavaria po cijeni 179 kn. Nije Dremel, ali za one kojima treba povremeno može poslužiti. Ja sam je kupio, trebat će mi još nešto svrdala jer ima samo jedno u kitu. Evo slika za ilustraciju

Čuj, valja li to što? Meni treba nešto ovakvo, a i treba mi rijetko za male poslove, pa ne znam isplati li se to kupovati?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Davor

Član od: 09 Lis 2011
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Kol 31, 2013 2:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

...to ti definitivno preporučam....je da rijetko treba ali bez toga....ja imam einhellov set....cca. 190,00 kn
barba

Član od: 05 Svi 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Kol 31, 2013 3:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Definitivno je dobra stvar i dosta pomaže. Ipak bi preporučio da je na 220V. Recimo ovaj prikazan mi je ok, ima sajlu, ima ovaj nosač, jedino bi više volio da je na 220v.

Ja sam dosta davno uzeo u Baumax-u, neka GRABO firma, 200 Kn. Sa sajlom, bez nosača, ali 220 V. KAsnije sam nabavio nosač i to mi je sada uvijek pri ruci.

barba
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 105, 106, 107  Naprijed
Stranica 72/107

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma